Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zahtjev za ponovni pregled zalbe | Allen Sikter

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8888
Players nickname
Cora Orao
Administrators nickname
Allen Sikter
Date
Dec 20, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/886869/

djoksijevamala

Player
Player
Postovanje Mujo i Abrahame.

Zamolio bih vas da ponovo pregledate zalbu za G.P 1.1 i 1.4 za igraca ID 28360.

Ovdje pise da ID 28360 nije banovan: Reviewed - G.P. 1.1 unban appeal | Alen Sikter

Ovdje pise da je igrac vec bio kaznjen: Rejected - G.P 1.1 i 1.4 | 28360 tako je bar admin Allen Sikter napisao.

Zamolio bih vas da ovo ponovo pregledate jer nema logike da pise na njegovom unban appealu da nije banovan, a kad je prijavljen za G.P 1.1 i 1.4 pise da je bio kaznjen nigdje ne postoji unban appeal gdje pise da je dobio unban uz money wipe, ne postoji zalba ni gdje pise da je uopste dobio unban ovdje nesto dobro ne stima.

+ 28360 je njegov twink account i cim je prekrsio G.P 1.4 nije moguce da dobije unban na twink accountu koliko sam ja upucen u pravila.

Nesto ovdje nije uredu nesto ne stima

Dejan Armani

Player
Player
Postovanje, pre svega, molio bih da zalbu okacis sa pravog naloga, a ne sa forum naloga koji je napravljen istog dana kada si ti okacio zalbu (to mi sugerise da imas vise forum naloga). Elem... ni ja potpuno nisam upucen u tu situaciju, moje neko vidjenje je da je Mujo odradio MoneyWipe na mom jedinom nalogu (28360) te da zbog nekih privatnih stvarni mozda nije bio u mogucnosti da mi napise to na zalbi, te je tu uleteo Abraham. Ja sve do momenta dok nisam postavio drugi appeal (onaj gde pise da nisam banovan) nisam ni znao da je moneywipe uradjen, te da mi je dat unban. Tek nakon sto sam video da je Abraham odgovorio da nisam banovan, usao sam u igru, te video da mi je novac obrisan. Tako da ja mislim da je to uspesno odradjen moneywipe. Svakako, hvala ti na izdvojenom vremenu za pisanje ove zalbe.

Dejan Armani

Player
Player
Jos da nadodam, ja nisam bio prijavljen od strane igraca, vec je to Allenu zapalo za oko, te me je on kaznio na osnovu licnog pregledanja logova iz njemu poznatog razloga.

Hrgi

Player
Player
Postovanje Mujo i Abrahame.

Zamolio bih vas da ponovo pregledate zalbu za G.P 1.1 i 1.4 za igraca ID 28360.

Ovdje pise da ID 28360 nije banovan: Reviewed - G.P. 1.1 unban appeal | Alen Sikter

Ovdje pise da je igrac vec bio kaznjen: Rejected - G.P 1.1 i 1.4 | 28360 tako je bar admin Allen Sikter napisao.

Zamolio bih vas da ovo ponovo pregledate jer nema logike da pise na njegovom unban appealu da nije banovan, a kad je prijavljen za G.P 1.1 i 1.4 pise da je bio kaznjen nigdje ne postoji unban appeal gdje pise da je dobio unban uz money wipe, ne postoji zalba ni gdje pise da je uopste dobio unban ovdje nesto dobro ne stima.

+ 28360 je njegov twink account i cim je prekrsio G.P 1.4 nije moguce da dobije unban na twink accountu koliko sam ja upucen u pravila.

Nesto ovdje nije uredu nesto ne stima
Ne stima tebi u glavi momake reklo bi se... Ne kapiram sto imas bolest i fatas se na nesto sto je reseno... ako ti je toliko stalo do necega, posalji poruku coveku i kupi si to, a ne ovako da stvaras samo Administraciji posla koji je jednostavno preturanje iz supljega u prazno. Idi izadji malo vani nekada, odmori od igrica generalno i uzivaj u igri, bez da je pokusavas pokvariti drugima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom