Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
67992
Players nickname
Lammar Trankillah
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Dec 20, 2024
Time
23:00
Proofs
x

Trankillah

Player
Player
Poštovani Mujo Simba, Abraham,

Obraćam vam se u vezi sa banom koji sam dobio na vašem serveru zbog "PC Check" provere. Razumem ozbiljnost ovih provera i želim da podelim detalje u vezi sa situacijom kako bih objasnio da nisam prekršio nijedno pravilo u vezi sa korišćenjem modifikacija ili programa koji bi ugrozili fer igru na serveru.

Kada sam bio podvrgnut PC Check-u, lik koji je vršio proveru pregledao je sve aspekte mog sistema i sve što je proveravao bilo je potpuno u skladu sa pravilima servera. Takođe, kada je proverio Redux mod, koji je bio aktivan tokom mog igranja, potvrdio je da je u pitanju legalna verzija i da je potpuno u skladu sa vašim pravilima.

Takođe, želeo bih da napomenem da sam pre nego što sam koristio Bolo Redux postavio ingame pitanje putem ticket sistema, pitajući da li su ovi modovi dozvoljeni. Od drugog administratora sam dobio odgovor da su Bolo Redux modovi legalni, to mozete proveriti u logovima. S obzirom na ovaj odgovor, verovao sam da je sve u skladu sa pravilima i nisam imao nikakvu nameru da prekršim pravila servera.

Na kraju, ipak mi je saopšteno da je razlog mog banu to što Redux mod nosi naziv "BOLO", što je navodno problematično. Želim da ponovim da je Redux koji koristim legalan, da je u skladu sa vašim pravilima i da ni na koji način ne utiče na fer igru ili daje bilo kakvu prednost u odnosu na druge igrače. Moj cilj je uvek bio da igram u skladu sa pravilima i sa poštovanjem prema serveru i zajednici.

S obzirom na sve ove okolnosti, molim vas da razmotrite moju žalbu i poništite ban. Uveravam vas da nisam imao nameru da prekršim pravila servera i da je moj cilj uvek bio da se zabavim u okviru dozvoljenih granica.

Unapred zahvaljujem na razumevanju i nadam se da ćete uzeti u obzir sve informacije koje sam izneo. Spreman sam da dodatno sarađujem i pružim sve potrebne dokaze kako bi se situacija razjasnila.

Hvala vam na vremenu i razumevanju.

Srdačno,

Lammar Trankillah

Status
Not open for further replies.
Top Bottom