Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4797
Players nickname
Hafiz Bajonet
Suspect ID
28360
Date of violation
Dec 22, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ZUwYF0F0qjc

Pekmez

Player
Player
Ovdje piše Rejected - Zahtjev za ponovni pregled zalbe | Allen Sikter da se žalba za ID 28360 za G.P 1.1 i G.P 1.4 može ponoviti pa je ovim putem ponavljam.

ID 28360 je dobio ban za G.P 1.1/1.4 na twink accountu (28360 mu je twink account).

Nakon toga nisam vidio ni jednu žalbu na kojoj je dobio unban.

Ovdje piše Reviewed - G.P. 1.1 unban appeal | Alen Sikter da nije ni banovan, nigdje ne piše da je unbanovan, kako je unbanovan itd, samo piše da uopšte nije banovan.

Ovdje Rejected - G.P 1.1 i 1.4 | 28360 mi je bivši admin Allen Sikter odbio žalbu i napisao da je igrač bio banovan već za ovo pravilo.

Abraham kaže da admin Allen Sikter više nije na toj poziciji i da se ova žalba može ponoviti.

Ovim putem prijavljujem ID 28360 za kršenje G.P 1.1 i G.P 1.4 pravila na tom twink accountu.

On je na tom accountu trebao dobiti perma ban za kršenje tog pravila jer je ID 28360 njegov twink account, kao što svi znamo za prekršaje tog tipa na twink accountu nije moguće dobiti unban.

Ovim putem molim iskusnog seniora da dobro pregleda moju žalbu za G.P 1.1 i 1.4 za ID 28360 i da mu da perma ban za kršenje tih pravila jer je ID 28360 njegov twink account i po pravilima za kršenje tih pravila treba dobiti perma ban na tom twink accountu bez mogućnosti unbana jer twink nikad ne može dobiti unban kako pravila i kažu.

Unaprijed hvala i pozdrav.

Dejan Armani

Player
Player
Postovanje, kao i na svakoj dosadasnjoj zalbi cu ti se obratiti kao sofisticirano ljudsko bice, ako imas neki problem samnom licno, to nije razlog da mi pokusavas smestiti ban, ja sam dobio svoju kaznu, te se u logovima moze videti da su mi Mujo ili Abraham obrisali izmedju 30 i 35 mil novca sa naloga, te sam unbanovan. Kada smo vec kod toga da je 28360 moj twink nalog, hajde reci ti meni koji mi je main onda, posto se ja znam da imam jedan jedini nalog, ali eto... mozda sam izlapeo pa mi treba neki random kog nikada nisam sreo unutar igre da mi on prica da li imam twink ili ne i koja sam pravila krsio... Takodje zanima me odakle ti nabavljas te informacije, posto ako mi je ovo "twink" i ako sam krsio generalna pravila 1.1 i 1.4. sigurno nebih isao ulicom i govorio svima kako sam to prekrsio. Lep pozdrav i voleo bih da se meni licno javis da razresimo problem ukoliko ga imamo...

VlaicJukic

Player
Player
Da krši ta pravila, već bi on bio banan. Ti ono za svaki slućaj okačiš lika jer te ubio na krađi panela XDXD.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom