Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
20282
Players nickname
Dzigi Devil
Suspect ID
45245
Date of violation
Dec 22, 2024
Time of violation
10:08
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=_qeRk4la9GY

Dzigi Devil 86

Player
Player
molim admine da zatraze pov od pocetka situacije jer je ID 20282 prvi pucao
Nemoj da lažeš ja sa tobom nisam imao nista tvoj drug je počeo da šutira ljubimca pa posle par upozorenje da prekine rekao sam sa puskom na glavi da se udalji da ne smara pa ste rekli "Sta tebe boli kurac sta mi radimo"! Kada sam odbrojao 5 sekunde da se pomerite on je počeo da udara pesnicama a ima pušku na glavi a ti se praviš pametan pa iza mene izvadis oruzije i ubijas mene!!! Kao sto se moze videti tvoj dosije na forumu ja ne znam kako je moguće da ste još u gradu! Samo kvarite drugima Rp a konstantno krsite pravila. Čim se vratim sa posla dobijate pov. Prijatan dan.

mimi vip

Player
Player
Nemoj da lažeš ja sa tobom nisam imao nista tvoj drug je počeo da šutira ljubimca pa posle par upozorenje da prekine rekao sam sa puskom na glavi da se udalji da ne smara pa ste rekli "Sta tebe boli kurac sta mi radimo"! Kada sam odbrojao 5 sekunde da se pomerite on je počeo da udara pesnicama a ima pušku na glavi a ti se praviš pametan pa iza mene izvadis oruzije i ubijas mene!!! Kao sto se moze videti tvoj dosije na forumu ja ne znam kako je moguće da ste još u gradu! Samo kvarite drugima Rp a konstantno krsite pravila. Čim se vratim sa posla dobijate pov. Prijatan dan.
cekamo aj

Dzigi Devil 86

Player
Player
Evo me ja se izvinjavam radeo sam do sada i vreme da ubacim klip. Imao sam Update od grafičke i automacki ugasi Instant Replay.. je bio ugašen tako da ovo je sve sto imam lepo se vidi koliko tela leže i ko ih je ubio sve se vidi. Ako ID 45245 ima ceo deo od nekih 1 min pre toga bio bi zahvalan jer nemam šta da krijem

Nikola Armanii

Server Administrator
Server Administrator
Prihvaceno

ID 45245 ce dobiti kaznu za P.Z.Z. 1.1.
ID 4663 ce dobiti kaznu za MG.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom