Sve se vidi u pov. Dodao bi da se proveri ID 45245 jer koliko vidim konstantno krši mnogo pravila!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nemoj da lažeš ja sa tobom nisam imao nista tvoj drug je počeo da šutira ljubimca pa posle par upozorenje da prekine rekao sam sa puskom na glavi da se udalji da ne smara pa ste rekli "Sta tebe boli kurac sta mi radimo"! Kada sam odbrojao 5 sekunde da se pomerite on je počeo da udara pesnicama a ima pušku na glavi a ti se praviš pametan pa iza mene izvadis oruzije i ubijas mene!!! Kao sto se moze videti tvoj dosije na forumu ja ne znam kako je moguće da ste još u gradu! Samo kvarite drugima Rp a konstantno krsite pravila. Čim se vratim sa posla dobijate pov. Prijatan dan.molim admine da zatraze pov od pocetka situacije jer je ID 20282 prvi pucao
cekamo ajNemoj da lažeš ja sa tobom nisam imao nista tvoj drug je počeo da šutira ljubimca pa posle par upozorenje da prekine rekao sam sa puskom na glavi da se udalji da ne smara pa ste rekli "Sta tebe boli kurac sta mi radimo"! Kada sam odbrojao 5 sekunde da se pomerite on je počeo da udara pesnicama a ima pušku na glavi a ti se praviš pametan pa iza mene izvadis oruzije i ubijas mene!!! Kao sto se moze videti tvoj dosije na forumu ja ne znam kako je moguće da ste još u gradu! Samo kvarite drugima Rp a konstantno krsite pravila. Čim se vratim sa posla dobijate pov. Prijatan dan.