Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66888
Players nickname
Vili Man
Suspect ID
66888
Date of violation
Dec 21, 2024
Time of violation
17:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=N-UlwsT2Xto

Marko97

Player
Player
Hakovan mi je nalog juce u 17:30-18-45 uzeli su mi sve sifre od maila koje su mi bile povezane sa Rockstarom RageMP acc usli su na Grand projekat gde sam bio u familiji sve su iz gepeka auta ukrali izbacivali ljude iz familije obrisali mi kompletne servere sa discorda spamali po serverima pritom su i sa mog accounta prodali sve sto sam imao potrosili GC potrosili GP Najljubaznije molim administraciju da pogledaju logove i svi igraci koji su saradjivali u kradji da budu strogo kaznjeni.Sa vlasnikom familije BELI CAR pogledao sam logove imao sta da vidim neljudi su sve sto je moglo uzeli iz fema tacnije iz gepeka i magacina.Vlasnik familije podnece isto zalbu protiv tih lica koji su mi hakirali nalog.Jos jednom vas sve ljubazno molim da pogledate dobro logove ip adrese i da svaki koji je ucestvovao u tome bude najstrozije kaznjen i nadam se na razumevanju da ne ispadnem u svemu tome i ja kriv.Hvala unapred .U prilogu postavljam link logova iz familije koja je najvise ispastala

Last edited:

Profa00

Player
Player
1. vasa krivica sto klikcete na linkove
2. grand rp sadrzi autorizaciju naloga koji se osigura nalog sem vas niko ne moze udji
3. na discordu ti nisu svi prijatelji i ne stiskaj te na svakake linkove.

Marko97

Player
Player
2. grand rp sadrzi autorizaciju naloga koji se osigura nalog sem vas niko ne moze udji

1.svako treba da brine o sebi ko i kako igra to ste u
pravu ali ja nisam znao da cu ja nekome nauditi tako sto pojedini se bave takvim malverzacijama da rade sta su meni uradili vi gospodine se takodje pripazite da ne dodjete u situaciju da vam jos neko igra na accountu jer mozete za to takodje kao sto cu i ja biti debelo kaznjeni a da niste krivi niti ste zeleli nekome da naudite.Hvala za repliku to je naravno tacno ali ako bolje procitate shvaticete poentu problema.Hvala
2.Ja sam novi igrac i nisam znao za to do ove situacije nije mi to niko od strane igraca ili administracije rekao tako da nisam znao da bih mogao da pitam
3.Ja ako budem slikao prijatelje sa discorda to se sigurno nece dobro zavrsiti po njih jer tu ima svega i da u pravu ste sto kazete da nisu svi prijatelji nego medju njima ima mnogo losih ljudi da ovako nesto mogu da urade.

Last edited:

Profa00

Player
Player
1.svako treba da brine o sebi ko i kako igra to ste u
pravu ali ja nisam znao da cu ja nekome nauditi tako sto pojedini se bave takvim malverzacijama da rade sta su meni uradili vi gospodine se takodje pripazite da ne dodjete u situaciju da vam jos neko igra na accountu jer mozete za to takodje kao sto cu i ja biti debelo kaznjeni a da niste krivi niti ste zeleli nekome da naudite.Hvala za repliku to je naravno tacno ali ako bolje procitate shvaticete poentu problema.Hvala
2.Ja sam novi igrac i nisam znao za to do ove situacije nije mi to niko od strane igraca ili administracije rekao tako da nisam znao da bih mogao da pitam
3.Ja ako budem slikao prijatelje sa discorda to se sigurno nece dobro zavrsiti po njih jer tu ima svega i da u pravu ste sto kazete da nisu svi prijatelji nego medju njima ima mnogo losih ljudi da ovako nesto mogu da urade.
bio sam na jakim pozicijama , institucijama, nakon toga kad sam usao pokusali su fishing da rade na meni ali naravno discord ima svoju zastitu za poruke koji stavlja u spam pa ja kad proverim cemu je rec onda tek odgovorim logicno da su slali linkove razne samo kao udji na ovaj discord udji treba mi clanova i slicno dovoljno 1 lik da se upecate na to ubuduce pripazite sta klikate to je sve .

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Vi ste odgovorni za vas racun i morate paziti u kakve linkove ulazite
ID 66888 je vec banovan.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom