Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
68535
Players nickname
Konstantin Vitez
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Dec 22, 2024
Time
00:00
Proofs
xxx

VlaicJukic

Player
Player
Bio sam PC checkan, te mi je pronasao folder sa nekim reduxima za cheatovanje, žao mi je što sam to imao na svojem PC-u, Hard Disk sam kupio od druga nedavno, te ga nisam formatiro, file-ovi su stari ko isus, te ih nisa mexstractovao nigdje, a moglo se i vidjet u igrici, na početku PC checka da mi je igrica bila čista, aim mi je bio normalan, a ne aimlock niti sam imao bilo koji redux instaliran. Ispričavam se za moju grešku koja mi je promakla prilikom ugrađivanja HDD-a, taj "Mods" folder nisam ni gledo, niti sam ga ikad koristio prije. Moj priajtelj je bio banovan za PC check jednom zbog toga, a on je to i koristio, hvala.

VlaicJukic

Player
Player
Haedwer ban ovakvima !
Bukvalno nisam imao cheat, a da ga obrisem morao sam izic iz igrice i verifikovat ju, a admin me je u sred eventa "Komponente Oruzja" stavio na PC check i rekao da udjem u discord, te cim sam usao morao sam upalit stream, nisam mogao nikako da imam skinut bilo kakav redux, te ga obrisati. Igrica mi je bila čista.

Svakako molim bez daljneg off-topica, ne želim da mi je ova žalba prepuna bespotrebnih i beskorisnih komentara, nije na tebi ni na meni da odlučujemo o tome hoće li ili neće žalba biti prihvaćena, Mujo i Abraham rade svoj posao i plaćeni su da odlućuju na osnovu dokaza, ne mišljenja random likova.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom