1. Vaše ime IRL:Aleksandar
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:3-5 sati
5. Vaš Discord:acocash
6. Vaše ingame ime:Aco Cash
7. Vaš ID:48689
Dodatne informacije
1. Lider za.....
The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Kao prvo hteo bi da se zahvalim na citanju ove aplikacije,pa da pocnemo vec sam bio lider ove organizacije i smatram se dovoljno iskusnim za ovu poziciju jos jedan put prosli put nisam ulozio toliko truda u org i moje clanove ali ovog puta ce biti drugacije bicemo najjaca org u gradu.Radicemo talacke fz-eve i tajne redno kako bi ispunili aktivnost.
2.Igram i zabavljam se na ovom projektu vec duze vreme i smatram se dovoljno iskusnim u poziciji lidera.Imao bih svoj turf team koji bi bio zaduzen za turfove i nista drugo.
3.Sa mojim iskustvom bi hteo pojacati rad u organizaciji (talacke tajne...itd).Vidim mnogo gresaka koje rade lideri i HC koje ja nebi dopustio kao lider.Moji zameniki bi bili iskusni.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Pojacao bi radnje organizacije (talacke,fz-evi,itd)
Da bi neko usao u organizaciju trebalo bi minimalno 8 godina IG i 12 OOC.
Ispitivanje bi se odrzalo na diskordu od organizacije
Davao bi bonuse za aktivne clanove
Smanjio bi krsenje pravila
Aktivnim clanovima bih povecavao rankove
Imao bih vise zamenika ukoliko ja nebi bio tu
Hvala na citanju.
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:3-5 sati
5. Vaš Discord:acocash
6. Vaše ingame ime:Aco Cash
7. Vaš ID:48689
Dodatne informacije
1. Lider za.....
The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Kao prvo hteo bi da se zahvalim na citanju ove aplikacije,pa da pocnemo vec sam bio lider ove organizacije i smatram se dovoljno iskusnim za ovu poziciju jos jedan put prosli put nisam ulozio toliko truda u org i moje clanove ali ovog puta ce biti drugacije bicemo najjaca org u gradu.Radicemo talacke fz-eve i tajne redno kako bi ispunili aktivnost.
2.Igram i zabavljam se na ovom projektu vec duze vreme i smatram se dovoljno iskusnim u poziciji lidera.Imao bih svoj turf team koji bi bio zaduzen za turfove i nista drugo.
3.Sa mojim iskustvom bi hteo pojacati rad u organizaciji (talacke tajne...itd).Vidim mnogo gresaka koje rade lideri i HC koje ja nebi dopustio kao lider.Moji zameniki bi bili iskusni.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Pojacao bi radnje organizacije (talacke,fz-evi,itd)
Da bi neko usao u organizaciju trebalo bi minimalno 8 godina IG i 12 OOC.
Ispitivanje bi se odrzalo na diskordu od organizacije
Davao bi bonuse za aktivne clanove
Smanjio bi krsenje pravila
Aktivnim clanovima bih povecavao rankove
Imao bih vise zamenika ukoliko ja nebi bio tu
Hvala na citanju.