Informacije
1. Vaše ime IRL: Nemanja Jankovic
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 14:00 do 00:00 maksimalno
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5+ sati
6. Vaš Discord: nemanjajankovic28282
7. Vaše ingame ime: Marco Dionis
8. Vaš ID: 53886
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Prijavljujem se za asistenta
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?:
Zelim biti admin zato sto mogu doprineti serveru na vise nacina. Komunikativan sam imam strpljene. I dosta imam otvorenih tiketa sa drugim adminima svasta sam pitao
2. Koje su vaše prednosti?
Znam koliko je zapravo velika odgovornost za admina. Takodje imam strpljenja sa ljudima, saslusam svakoga. I jako sam komunikativan
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Imam manjka vremena prepodne, i ponekad se posvetim nekim manje bitnim stvarima i zanemarim ono bitno
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Prijavljujem se za asistenta
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? NE (Prijavljujem se za asistenta)(Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Hvala Bogu ne.
1. Vaše ime IRL: Nemanja Jankovic
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 14:00 do 00:00 maksimalno
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5+ sati
6. Vaš Discord: nemanjajankovic28282
7. Vaše ingame ime: Marco Dionis
8. Vaš ID: 53886
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Prijavljujem se za asistenta
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?:
Zelim biti admin zato sto mogu doprineti serveru na vise nacina. Komunikativan sam imam strpljene. I dosta imam otvorenih tiketa sa drugim adminima svasta sam pitao
2. Koje su vaše prednosti?
Znam koliko je zapravo velika odgovornost za admina. Takodje imam strpljenja sa ljudima, saslusam svakoga. I jako sam komunikativan
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Imam manjka vremena prepodne, i ponekad se posvetim nekim manje bitnim stvarima i zanemarim ono bitno
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Prijavljujem se za asistenta
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? NE (Prijavljujem se za asistenta)(Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Hvala Bogu ne.