Postovana administracijo zelim ovim putem da se obratim jer pre par dana mi je hakovan profil od strane nepoznatih ljudi i uzeli su mi sve sifre sa RageMp acc gmail-a Rockstara Discorda fakticki usli su mi u kompijuter i prodali mi sve sto sam skupljao ,ali ne samo sto su meni sve prodali ja sam bio i u familiji BELI CAR Lider Somi Ilic sa kojim sam saradjivao in-game izbacivali su ljude iz fama prodali sve iz magacina i ispraznili sve gepeke iz vozila jer sam tamo bio lider 9 pisali su po forumima uspeo sam da ih sprecim tako sto sam reinstalirao sistem i promenim sve sifre u najkracem roku ali tad je bilo kasno zamolio sam lidera da me okaci kao sto sam i sam sebe okacio u nameri da se nadju ti neljudi i da budu strogo kaznjeni umesto toga dobio sam kaznu ja ni kriv ni duzan,ja igram na ovom serveru po 15-20 sati dnevno jer sam tako u mogucnosti imam nanogicu (kucni zatvor) i nisam mogao da iskontrolisem sta rade tako da ovim putem najljubaznije saljem molbu Postovanoj administraciji da me unban jer nemam nikakve veze sa tim.U prilogu dostavljam zalbe mog lidera gde se jasno pise da i on zna da nisam to uradio i nisam zeleo nikome da naudim i molim vas da me unbanate.Momak po imenu Carlo Lahaestamuloca koji me je prijavio da dobijem ban mi je rekao da me nije on okacio nego za vreme njegovog hakovanja kompijutera da se to desilo i on je dobio ban pa unban i javio mi se sa izvinjenjem sto je se to desilo jer nije imao ni on kao ni ja pristup racunaru .Ako smatrate da treba jos dokaza da ja to nisam uradio zelim da mi se javite a ja cu to dodati u najkracem mogucem roku .Hvala unapred