Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
59765
Players nickname
Djolee Trapstar
Suspect ID
4692
Date of violation
Dec 23, 2024
Time of violation
18:39
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=LEsgrpnD88Y

fila

Player
Player
draga administracijo u pov se vidi kako me igrac pita da li sam dao poklon na sto odgovaram da nisam, nakon toga igrac govori da ce mi dati poklon ako mu ja isto dam poklon, ali kada sam mu dao poklon samo je pobegao

molim da se igrac kazni jer ovakvi igraci unistavaju nas grand projekat

dolariukripti

Player
Player
HAHAHAHAHH druze nova godina je ja nisam duzan da ti dajem poklon kao sto n9i ti nisi duzan da mi dajes poklon nije nikakva prevara jednostavno za to nemas nikakvo pravilo prevare niti bilo sta jebo te poklon za sta ti kacis ljude omg
brate reko si da ces mu dati poklon i nisi

Valentino Black

Player
Player
brate reko si da ces mu dati poklon i nisi
nema pravila za poklone na nama je ako ocemo ili necemo a to sto si kacio za poklone je smesno jbeo te poklon toliko ljudi na serveru ima ti kacis za to sto ti niko nije dao boze me sacuvaj i sakloni od ovakvih ljudi nadji nekog novog igraca ili trazi ljude pa neka ti daju ovako sam sebi pravis kaznu za MG

Valentino Black

Player
Player
ako si toliko zeljan poklona meni se jebe za to ne traju 2 dana nego vise dacu ti u kolima mi ostao ali ako za ovo kacis ti tebi nije dobro smejace ti se ljujdi i onako se smeju za glupost omg

Valentino Black

Player
Player
Izvolite id 59765 Djolee Trapstar me ucenjuje i da mu dam pare da bi povukao zalbu... ja pre svega kada sam rekao za poklon pokusao sam da mu dam ali nisam mogao te sam rekoa da sam vec dao i on me je okacio zbog toga te me psuje na duskordu i kaze kako je milioner a prodao se za jedan poklon...

Miki Alcaponee

Player
Player
au brate jel si realan da kacis lika zato sto ti je trazio poklon, nadji drugog ko ce ti dati, on je mozda vec dao... ajde gledaj svoja posla i to je to.....

Status
Not open for further replies.
Top Bottom