Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
17913
Players nickname
Danijel BOSS
Suspect ID
23422
Date of violation
Apr 24, 2022
Time of violation
4:49
Proofs
https://imgur.com/gallery/TCmw8pN

Daki Konza

Player
Player
Lik mi opsovao majku zato sto mu nisam prodao auto za 800k Moja cena je bila 1.4m

Lincoln

Player
Player
Koje preseravanje, ja ne mogu da verujem da je lik spreman ovolko da kenja jer je debil i ne mogu da verujem da sam napravio acc na forumu da bih odgovorio na ovo jer bih verovatno dobio ban da nisam. Pre svega, ja sam tek došao na server, level 1 sam, nemam ni 80k, a ne 1 mil. Dalje, lika sam prvi put u životu video. Vozao sam se skuterom, razgledao server i naleteo na ovog bolida koji je samo krenuo da me udara iako sam 30 puta u OOC chatu rekao da me ne udara jer sam level 1, nemam apsolutno ništa. Nikakve trgovine kola nisu u pitanju, nego me lik samo iz čista mira napao i krenuo da me šaketa. Nakon toga je došao i njegov neki prijatelj, ne sećam se ID-a i uglavnom su čekali da oživim da bi me tako udarali do iznemoglosti. Deca. Ako ja budem banovan što sam se liku nakršio svega jer je debil, onda zaista nemam reči za server ni za administraciju. Ovo vam govori lik koji verovatno sve vas može da uči RP, budući da sam igrao san andreas na balkan expressu pre x godina i na brojnim drugim RP serverima i odlučio opet da probam na GTA V. Šteta što je igra infestirana klincima 13-17 god.

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID (23422) dobit će kaznu za Generalno pravilo 3.2
  • Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima

Status
Not open for further replies.
Top Bottom