Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
891
Players nickname
Matthew
Suspect ID
17446 26510
Date of violation
Dec 25, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=A9fd4b8NcIA

Matthew-

tata
Player
Postovana administracijo,

Igrac pod nazivom Pasha Paranoia ID MAIN 17446 i TWINK 26510, je na moj komentar na jednoj zalbi ( Pending review - Pomaganje cheaterima / Veni Vidi Cici, Vendetta ) na forumu odgovorio tako sto je napisao moje pravo ime javno, to me je jako pogodilo, osecam se jako ugrozeno i ne znam kako cu nastaviti igrati sa saznanjem da sad svi znaju moje pravo ime ako ne i nesto vise. Dokaze o mom imenu mogu poslati privatno u DM Adminu. Molio bih da se ovo najstorzije kazni.

S postovanjem,
Matthew

Koki Black

Player
Player

Igrac pod nazivom Pasha Paranoia ID MAIN 17446 i TWINK 26510, je na moj komentar na jednoj zalbi ( Pending review - Pomaganje cheaterima / Veni Vidi Cici, Vendetta ) na forumu odgovorio tako sto je napisao moje pravo ime javno, to me je jako pogodilo, osecam se jako ugrozeno i ne znam kako cu nastaviti igrati sa saznanjem da sad svi znaju moje pravo ime ako ne i nesto vise. Dokaze o mom imenu mogu poslati privatno u DM Adminu. Molio bih da se ovo najstorzije kazni.

S postovanjem,
Matthew
Ee matthew zovemo se isto

Pasha_

Player
Player

S postovanjem,
Matthew
:ROFLMAO:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom