Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Pomagenje BANEVADE igracima i podrzavanje u krsenja pravila I 23454

Your ID
0000
Players nickname
Leksion Hulzt
Suspect ID
23454
Date of violation
Dec 15, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/893749/

Lordingbattler

Player
Player
Postovana administracijo lider neformalne organizacije da bude sve full sve profesionalno hocu da iskazem da konstantno brani ban evade igrace dok dolaze da narusavaju pravila na ovaj predivan projekat dokaz oko toga jasno se vidi na sledecoj zalbi protiv doticnog gospodina sto ban evade igrace dok nista ne govori i savetuje kao lider da ne sme tako da se ponasa i da krsi pravila nego stoji slusa i verovatno komunicira sta reci pa prereci da bih zastitila sebe.

Approved - G.P 3.2,G.P 6.15 I 66481,G.P 6.15 I 32295, G.P 6.15 I 51337 mini dokaz da podrzava krsenje pravila na serveru i ne reaguje nista putem toga.

Approved - Blacklist evading I 52035, 65111, 66481 dokaz da ima u familiju Ban Evade igrace da se vidi ko je ubacio ovog gospodina i zasto ako vec je bio banovan prethodno.

On consideration - Ban Evading I 27254, 57931, 59523 Evo jos jedan dokazic da isto se podrzavaju BAN EVADE igraci od strane 23454

Last edited:

Atilla Jack

Player
Player
Pozdrav! Imam i ja par stvari da nadodam 23454 ima bl za lidera org, admina i za RSZ, a realno mislim da bi i trebala dobiti bl za lidera nefo org. Svi znamo da ima twink a posto ne smije dobiti ban na mainu zbog skidanja nefo org ona redovno pise gluposti i psuje majku drugim igracima. Zatim ima veliku kolicinu ban evadera i citera ( engleza ) u famu koji joj osvajaju evente..

Hvala na citanju!
Pozdrav od Boze

Ivan Elpatron

,,Discipline is the bridge between goals"
Player
Pozdrav! Imam i ja par stvari da nadodam 23454 ima bl za lidera org, admina i za RSZ, a realno mislim da bi i trebala dobiti bl za lidera nefo org. Svi znamo da ima twink a posto ne smije dobiti ban na mainu zbog skidanja nefo org ona redovno pise gluposti i psuje majku drugim igracima. Zatim ima veliku kolicinu ban evadera i citera ( engleza ) u famu koji joj osvajaju evente..

Hvala na citanju!
Pozdrav od Boze
Vi nesto pricate dok se ti jos nisi stvorio na grandu boza je imao citera u femu koji je bleklistovan i project bleklistovan na svim grand projektima ali je evadovao,jos je imao i cheat tako da o tome ne pricaj te kad i sami radite to.

Ivan Elpatron

,,Discipline is the bridge between goals"
Player
Zamisli to da ti je fem toliko uzasan da i cheateri izlaze iz fema hahahahahahhshshah mnogo ste smesni evo cepamo se svi u vc hahahah

Atilla Jack

Player
Player
Vi nesto pricate dok se ti jos nisi stvorio na grandu boza je imao citera u femu koji je bleklistovan i project bleklistovan na svim grand projektima ali je evadovao,jos je imao i cheat tako da o tome ne pricaj te kad i sami radite to.
jbg citer vise nije na serveru… tako bi i ovi vasi trebali

Lordingbattler

Player
Player
Zamisli to da ti je fem toliko uzasan da i cheateri izlaze iz fema hahahahahahhshshah mnogo ste smesni evo cepamo se svi u vc hahahah
Ivane ti si jedini sto si bio u Dragon Ball na Bozu da se uvlacis u dupe iskreno da se ne lazemo i dalje molis i na dc server da udjes ali nekako tesko ti ide zato sto si tlk mng zeljan paznjice a zalbice na forum to smori namesto da smestis nekom sad si uradio da drzis fan page za dragon ball mislim strasno i [pozdravi svoju liderku :love:

Top Bottom