Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban za Konstantno Krsenje pravila | Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8500
Players nickname
Hero Angelovski
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Dec 6, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/aFsAP0w

Kole-

Player
Player
Poštovani Abrahame,

Obraćam vam se ponovo sa iskrenom i dubokom molbom da mi ukinete ban, jer mi je neverovatno teško što sam se našao u ovoj situaciji. Iskreno, preplavljen sam emocijama dok pišem ove reči, jer osećam da sam izgubio nešto što mi je zaista značilo mnogo u životu.

Duboko sam svestan svojih grešaka, svojih postupaka koji su narušili pravila i poverenje koje ste mi ukazali. U protekle tri godine često sam pravio pogrešne izbore i sada, gledajući unazad, jasno vidim koliko je moje ponašanje bilo neodgovorno. Iskreno, izuzetno mi je žao zbog svega. Više nego što mogu rečima da objasnim, žalim što sam vas izneverio i što sam sebi uskratio priliku da budem deo zajednice koja mi je toliko značila.

Grand RP nije bio samo igra za mene – to je bio moj beg, moj mali svet sreće i radosti, mesto gde sam se smejao, družio i stvarao uspomene koje ću zauvek pamtiti. Bez njega, svaki dan deluje prazno. Posle škole, kada bih obično ulazio na server i nalazio utehu i radost, sada se osećam izgubljeno i usamljeno. Nedostaje mi svaki trenutak proveden na serveru, svaki prijatelj koga sam tamo stekao i sve što me činilo srećnim.

Znam da sam vam u prošlosti dao mnogo razloga da izgubite poverenje u mene, ali vas molim, iz sveg srca, da mi pružite još jednu šansu. Spreman sam da preuzmem bilo kakve posledice – money wipe, probation period, ili bilo šta što smatrate potrebnim. Sve što želim je prilika da se iskupim, da pokažem da sam se promenio i da mogu biti vredan član zajednice.

Molim vas, razmotrite moju molbu i, ako je ikako moguće, smanjite mi kaznu na 7 ili 30 dana kao poslednje upozorenje. Znam da nije lako oprostiti nekome ko vas je izneverio, ali verujem da je svima potrebna druga šansa da pokažu da mogu biti bolji.

Hvala vam što ste pročitali moje pismo i što ćete, nadam se, razmotriti moju molbu. Znam da tražim mnogo, ali za mene, ovo nije samo molba – ovo je iskrena želja da se ispravim i da ponovo budem deo zajednice koja mi je promenila život.

S poštovanjem,
Hero Angelovski.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom