Ime porodice: Ekstravaganza Family
Vlasnika porodice i ID: Pedja Nikolic 12283
Broj kuće od porodice: 1455
Forum link od vlasnika: FORUM
Ime i tag vlasnika porodice na diskordu: djape4625
Cilj porodice:
-Kupovina biznisa
-Aktivnost na eventima
-Imati clanove koji se trude
Istorija porodice:
Obitelj Ekstravaganza iz Los Santosa počela je 1950-ih godina kada je moj deda, italijanski imigrant, osnovao malu kriminalnu grupu koja je postupno postala dominantna organizacija. Kroz 1960-e i 1970-e, obitelj se bavila trgovinom drogom, oružjem i iznuđivanjem, šireći svoj uticaj zahvaljujući vezama s političarima i policijom. Moj deda je imao tri sina: Antonija (moj tata), koji je vodio narko poslove, Vincenza, zaduženog za nasilje i likvidacije, te Marca, koji je upravljao pranjem novca i legalnim poslovima.
Obitelj je vladala Los Santosom do 1980-ih, kada su počeli ratovi s rivalima, poput obitelji Rodriguez i Zelenka. Iako su izašli kao pobjednici, unutarnji sukobi i ambicije Marcove legalizacije doveli su do propasti obitelji. 2000-ih godina, Marco je preuzeo kontrolu, ali obitelj je bila oslabljena. Danas, iako imaju manji utjecaj, Ekstravaganza obitelj i dalje drži polu-legalne poslove, a njihova priča ostaje jedan od najpoznatijih kriminalnih uspona i padova u Los Santosu.
Prije svoje smrti, moj deda je znao da je obitelj na rubu. U posljednjim trenucima, pozvao je mene, svog unuka, i predao kontrolu nad obitelji. "Ti si budućnost," rekao je, prepoznavši tvoju ambiciju i sposobnost da je vodiš. S njegovim umirućim rečima, obitelj Ekstravaganza je prešla pod mojim vođstvom. Brzo sam uspostavio vlast i dokazao da sam dostojan nasljednik, obitelj je sada moje sve.
Rankovi u porodici:
Rank 1 Suspendovan (igrac koji je u kazni)
Rank 2 Radnik (novi clan)
Rank 3 Vojnik (igrac koji polako uci sistem i pravila porodice)
Rank 4 Bandit (igrac koji zna pravila ali moze jos bolje)
Rank 5 Obezbedjenje (igrac koji ima poverenje)
Rank 6 Kapetan (igrac koji moze da pomogne manjem cinu od sebe)
Rank 7 Zamenik (desna ruka Vlasnika familije)
Rank 8 Vodja (igrac koji je osnovao familiju sa Vlasnikom porodice)
Rank 9 Vlasnik (vlasnik porodice)
Pravila u porodici:
1. Poštuj sve u porodici, bez obzira ko je ko ili šta je on.
2. Nema vredjanja familije - nema vredjanja nacionalnosti.
3. Uzimanje stvari za svrhu prodaje iz Gepeka auta je strogo zabranjeno.
4. Ukoliko netko postavi pitanje u family chat,odgovorite mu ako znate odgovor.
5. Ne krsiti pravila Grada.
Logo: Outfit:
Vlasnika porodice i ID: Pedja Nikolic 12283
Broj kuće od porodice: 1455
Forum link od vlasnika: FORUM
Ime i tag vlasnika porodice na diskordu: djape4625
Cilj porodice:
-Kupovina biznisa
-Aktivnost na eventima
-Imati clanove koji se trude
Istorija porodice:
Obitelj Ekstravaganza iz Los Santosa počela je 1950-ih godina kada je moj deda, italijanski imigrant, osnovao malu kriminalnu grupu koja je postupno postala dominantna organizacija. Kroz 1960-e i 1970-e, obitelj se bavila trgovinom drogom, oružjem i iznuđivanjem, šireći svoj uticaj zahvaljujući vezama s političarima i policijom. Moj deda je imao tri sina: Antonija (moj tata), koji je vodio narko poslove, Vincenza, zaduženog za nasilje i likvidacije, te Marca, koji je upravljao pranjem novca i legalnim poslovima.
Obitelj je vladala Los Santosom do 1980-ih, kada su počeli ratovi s rivalima, poput obitelji Rodriguez i Zelenka. Iako su izašli kao pobjednici, unutarnji sukobi i ambicije Marcove legalizacije doveli su do propasti obitelji. 2000-ih godina, Marco je preuzeo kontrolu, ali obitelj je bila oslabljena. Danas, iako imaju manji utjecaj, Ekstravaganza obitelj i dalje drži polu-legalne poslove, a njihova priča ostaje jedan od najpoznatijih kriminalnih uspona i padova u Los Santosu.
Prije svoje smrti, moj deda je znao da je obitelj na rubu. U posljednjim trenucima, pozvao je mene, svog unuka, i predao kontrolu nad obitelji. "Ti si budućnost," rekao je, prepoznavši tvoju ambiciju i sposobnost da je vodiš. S njegovim umirućim rečima, obitelj Ekstravaganza je prešla pod mojim vođstvom. Brzo sam uspostavio vlast i dokazao da sam dostojan nasljednik, obitelj je sada moje sve.
Rankovi u porodici:
Rank 1 Suspendovan (igrac koji je u kazni)
Rank 2 Radnik (novi clan)
Rank 3 Vojnik (igrac koji polako uci sistem i pravila porodice)
Rank 4 Bandit (igrac koji zna pravila ali moze jos bolje)
Rank 5 Obezbedjenje (igrac koji ima poverenje)
Rank 6 Kapetan (igrac koji moze da pomogne manjem cinu od sebe)
Rank 7 Zamenik (desna ruka Vlasnika familije)
Rank 8 Vodja (igrac koji je osnovao familiju sa Vlasnikom porodice)
Rank 9 Vlasnik (vlasnik porodice)
Pravila u porodici:
1. Poštuj sve u porodici, bez obzira ko je ko ili šta je on.
2. Nema vredjanja familije - nema vredjanja nacionalnosti.
3. Uzimanje stvari za svrhu prodaje iz Gepeka auta je strogo zabranjeno.
4. Ukoliko netko postavi pitanje u family chat,odgovorite mu ako znate odgovor.
5. Ne krsiti pravila Grada.
Logo: Outfit: