Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Matija Zagorec

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Matija
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6h nekad i vise
5. Vaš Diskord: matijazagorecc
6. Vaše Ingame ime: Matija Zagorec
7. Vaš ID: 11237

Dodatne Informacije
1
. Lider za Sahp
2
. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Od početka mog RP iskustva radim u sahpu u fibu i u policiji i znam kako upravljati takvom organizacijom, posebno SAHP-om, jer imam poseban odnos prema toj organizaciji zato sto mi je to prva organizacija na početku mojeg dolaska na ovaj server. Također sam bio član bande, što mi je omogućilo da razvijem sposobnost interakcije s članovima bandi što će mi pomoći u boljim komunikacijama s njima tijekom pljački i svih situacija. Smatram da bih bio odličan izbor za ovu organizaciju, znam kako upravljati ljudima i resursima kako bi organizacija radila učinkovito. Tijekom mojih mandata u državnim organizacijama , stekao sam iskustvo u radu s legalnim i ilegalnim aktivnostima. Upoznat sam sa svim okolnostima i metodama za rješavanje tih situacija. Smatram da će mi to iskustvo pomoći da SAHP vodim bolje od drugih organizacija, uz dobar temelj postavljen od strane naših prethodnih šerifa.
Želim smanjiti stopu kriminala u državi i učiniti ga što sretnijim mjestom. Također želim osigurati da SAHP uvijek izvršava svoje zadatke na koje su se obvezali. Planiram primijeniti svoje dosad stečene vještine u vođenju SAHP-a. Ako postanem vođa, osigurat ću da SAHPU budu isključivo osobe s prethodnim iskustvom ili ću osobno obaviti intervju kako bih procijenio njihove sposobnosti i način na koji vide upravljanje SAHP-om. Time bih osigurao regrutaciju najboljih kandidata za posao u SAHP-u. Moj cilj je učiniti SAHP boljim nego prije i održati status koji su postigli naši prethodni šerifi.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Neću podržavati nikakav favoritizam unutar organizacije, jer sam primijetio da mnogi ljudi daju svojim prijateljima i članovima obitelji najbolje rankove u organizaciji. To je vrlo štetno za organizaciju, jer se trud članova ignorira, a neki od njih odlaze, što uzrokuje gubitak članova.
Podijelit ću SAHP službenike u razne odjele kako bi organizacija radila učinkovitije. Voditelji tih odjela bit će pomoćnici šefa kako bi se spriječile štetne akcije, poput nepotizma. Također ću osnovati odjel (unutarnje poslove) kako bih pratio izvješća o svakom zaposleniku – rade li svoj posao i jesu li aktivni i dal se dovoljno trude kako bi ispunili svoju dužnost.
Imat ću sastanke s vođama svih state organizacija kako bih ih bolje upoznao i učinio SAHP boljim i ugodnijim mjestom za sve. SAHP će pružati brzu podršku jer ću, ako postanem vođa, učiniti S.W.A.T. odjel aktivnijim nego prije. Osigurat ćemo da uvijek imaju potrebnu opremu, a za to ćemo organizirati AMMO RUN kada vidimo da zalihe opadaju. Redovito ćemo provjeravati naše službenike, a naš detektivski odjel prikupljat će dokaze s mjesta zločina, posebno iz NG racija.
Uvest ću sustav kazni na vrlo učinkovit način kako bih osigurao da svatko tko napravi pogrešku nauči lekciju i pokuša je ne ponoviti. Pogreške su prihvatljive jer većina ljudi iz njih uči, ali ponavljanje istih pogrešaka nije prihvatljivo prema mom mišljenju.
Sustav kazni: Prva kazna – Usmeno upozorenje
Druga kazna – Degradacija
Treća kazna – Otkaz/Crna lista, ovisno o situaciji

Jozo Bozo

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno!
Trenutno ne tražimo kandidate sa ovakvim specifikacijama.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom