Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64757
Players nickname
Emin Mehmedovicc
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Dec 26, 2024
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=koYU-SLFIIA

Emin Mehemdovic

Player
Player
Proslo je 21 dan od kada sam banovan zbog krsenja GP 1.4...Zadnjih 21 dana sam pokusavao,molio da dobijem unban samo na jednom racunu ID 64757 i da mi se svi drugi banuju.Ovo je veliki i najbolji projekat sto se tice GTA V RP-a,ima mnogo servera i znam da se za krsenje bilo kojeg pravila snose posledice...Pokusao sam cak i da rp-am na drugim serverima ali sam skontao da nista ne moze da zameni ovaj divan projekat i da je prelazak sa ovog na drugi projekat cista glupost jer nema boljeg projekta od ovog.Kada sam napravio treci nalog nisam bio svestan da krsim pravila i to je moja greska trebao sam da procitam pravila ili da se posavetujem ali bilo je kasno.Imam 3 racuna voleo bi samo da mi se taj jedan 64757 unbanuje.Znam da ce te sada pogledati i reci da mi je to twink i da nije appealable ali to mi zaista nije twinky racun,nije prvi koji sam napravio ali taj sam koristio kao main a moj prvi napravljen nalog sam koristio kao twinky,u ovim zimskim,hladnim danima sam oduvek voleo kada zavrsim obaveze kada se vratim od nekud da igram na projektu i zato bi vas zamolio da dobijem drugu sansu...

Slazem se za MONEYWIPE ako je to uslov za unban

Pozdrav!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom