Proslo je 21 dan od kada sam banovan zbog krsenja GP 1.4...Zadnjih 21 dana sam pokusavao,molio da dobijem unban samo na jednom racunu ID 64757 i da mi se svi drugi banuju.Ovo je veliki i najbolji projekat sto se tice GTA V RP-a,ima mnogo servera i znam da se za krsenje bilo kojeg pravila snose posledice...Pokusao sam cak i da rp-am na drugim serverima ali sam skontao da nista ne moze da zameni ovaj divan projekat i da je prelazak sa ovog na drugi projekat cista glupost jer nema boljeg projekta od ovog.Kada sam napravio treci nalog nisam bio svestan da krsim pravila i to je moja greska trebao sam da procitam pravila ili da se posavetujem ali bilo je kasno.Imam 3 racuna voleo bi samo da mi se taj jedan 64757 unbanuje.Znam da ce te sada pogledati i reci da mi je to twink i da nije appealable ali to mi zaista nije twinky racun,nije prvi koji sam napravio ali taj sam koristio kao main a moj prvi napravljen nalog sam koristio kao twinky,u ovim zimskim,hladnim danima sam oduvek voleo kada zavrsim obaveze kada se vratim od nekud da igram na projektu i zato bi vas zamolio da dobijem drugu sansu...
Slazem se za MONEYWIPE ako je to uslov za unban
Pozdrav!
Slazem se za MONEYWIPE ako je to uslov za unban
Pozdrav!