Pozdrav Mujo i Abrahame, Srecan Bozic i zelim Vam sce najbolje i najlepse vama i vasin najmilijim i najblizima. Pisem ovu zalbu za unban jer hocu opet zaigrati na grandu,Normalno svestan sam greske i zao mi je da propustim Novogodisnji event i sneg i divne zimske carolijske price na projektu, Najvise mi je krivo sto sam pogresio za davanje naloga mom bratu koji je samo zeleo da vidi koliko sam stekao i skupio na projektu.Zao mi je za apsolutno svako prekrseno pravilo jer nisam znao sta radim i ponelo me je jer sam bio dete koje ne zna kako da reaguje zato sto sam bio dete koje ne zna pravila.Apsolutno mi je krivo i zao za sve.
Nadam se da cete mi dati unban za Novu godinu i to da mi eto bude poklon za novu godinu.
Prihvatam MoneyWipe CarWipe i PC-CHECK
Jos jednom mi je zao za sve i zelim Vam Srecan bozic i Novu godinu Vama i vasim najmilijim i najblizima.
Srecan Bozic i Srecna Nova godina
Nadam se da cete mi dati unban za Novu godinu i to da mi eto bude poklon za novu godinu.
Prihvatam MoneyWipe CarWipe i PC-CHECK
Jos jednom mi je zao za sve i zelim Vam Srecan bozic i Novu godinu Vama i vasim najmilijim i najblizima.
Srecan Bozic i Srecna Nova godina