Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Admin Unblacklist appeal I Zaki Sikterblueblood

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41954
Players nickname
Zaki Sikterblueblood
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Dec 26, 2024
Time
00 00
Proofs
//

zaki sikter

Player
Player
Dobro vece postovani mujo/abrahame drago mi je sto gledate ovo a meni zao sto pisem,nazalost dobio sam BL za admine nedavno.Ne sporim priznajem gresku i stvarno je jesam dobio sa zaslugom i razumem,ali stvarno bih zeleo da se vratim u admine na serveru je takodje mnogo lepo ali postaje malo dosadno iz razloga sto ima sve vise cheatera i toksicnosti i stvarno mi se neda muciti se s time. Ja ne zelim da se zalim ili bilo sta samo zelim da kazem da sam BL za admine iz razloga sto sam mnogo puta bio admin i stvarno jeste u pravu i jesam bio neozbiljan i bezobrazan ali sada imam stvarnu zelju da se dokazem da mogu biti drugaciji i da nisam vise takav jer svkag puta kada sam izaso/dobio kick bio sam svestan greske i nikada ali bas nikada nisam progovorio ni jednu admin informacije niti mi je u nameri jer ipak moram ceniti sto ste me i ovoliki broj puta primili nazad. Pisao sam gospodinu Muji dobio sam negativne odgovore ali nisam bio vrlo potpun zelim da se nadovezem na to i zelim da samo pogledate jos jednom sta sam napisao vama gospodine Mujo jer to takodje podrazumevam i slazem se s tim ali ipak ne mogu ovde to naapisati jer ima i nekakvih informacija
Nikada se nisam voleo raspravljati i sa svakim igracem i adminom sam bio super.Bicu aktivan i starvno cu dokazati da se mogu promeniti i posici svasta jer imam zelju da ponovno pomazem sto vise mogu igracima kojima treba
Stvarno bih bio zahvalan kada bi mi se pruzala barem samo jos jedna sansa i obecavam ovo je zadnji put jer mi je stvarno stalo
Hvala na citanju ugodan ostatak veceri i nadam se sto pozitivnijim rezultatima

Zaki Sikter♥️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom