Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20691
Players nickname
Jovan Fjuri
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Oct 9, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/t3jTRQm

JovannFjurii

Player
Player
Dobro vece poštovanom timu administracije;

Naime, ja sam dobio blacklist na id 20691, od kad se ovaj server otvorio ja sam želeo da igram na njemu, i kada sam konačno mogao, ja sam počeo igrati na njemu;
proveo sam skoro 3 godine na ovom serveru i mogu reći da mi nije žao uloženog vremena, osim što sam dobio blacklist, ja se ipak od sva srca, duboko izvinjavam za sve što sam uradio ili rekao što je navelo administratora Mujo Simba da donese tu odluku, bio sam mali i nezreo, ali sada sam koliko toliko odrastao i kada gledam unazad na svoje odluke prosto mi se plače. Bio sam jako iznerviran, ali i tužan zbog onog što se desilo mom dugogodišnjem drugu koji je isto dobio trajni ban pa predpostavljam da sam bio jako istresiran i ljut, ali sada kada pogledam unazad na taj trenutak, to je bila izuzetno glupa odluka. Ja naime ovu žalbu, to jest molbu pišem kako bih zamolio administratora Mujo Simba da proba da mi oprosti za ono što sam uradio ili rekao, kada bih dobio još jednu šansu na serveru, nebih se isto ponašao zato što nebih mogao sebi da dopustim da ponovo prolazim kroz te iste teške emocije koje sam osećao u tim trenutcima kada sam zauvek izgubio kontakt sa mojom "ekipom" koju sam zaista zavoleo , i samo želim da se vratim starim prijateljima, da se družimo i zezamo kao nekada...

Još jednom se izvinjavam
celom timu administracije , a pogotovu Mujo Simba, odluka je na vama, ali i ako mi oprosti ja neću znati kako da mu se odužim, ja stvarno ne znam šta je u meni podstaklo takvo ponašanje pre 6 meseci, ali sigurno znam da kada bi mi se pružila druga šansa da sigurno nebih to ponovio..

Prihvatio bih sve što bi mi administracija ponudila uključujući i money wipe. Kao što sam već rekao, sve bih dao samo da se vratim starim prijateljima...

Jovan Fjuri 20691 <3

HariTrel

Player
Player
I ja imam sličnu situaciju, zbog moje greške, ne samo ja, nego i moj brat koji je igrao kad ja nisam bio doma smo dobili obojica ban.
Razumeijem tvoje kajanje, jer i ja trpim isto.

JovannFjurii

Player
Player
I ja imam sličnu situaciju, zbog moje greške, ne samo ja, nego i moj brat koji je igrao kad ja nisam bio doma smo dobili obojica ban.
Razumeijem tvoje kajanje, jer i ja trpim isto.
Veruj mi, sve bih dao sa se vratim staroj ekipi da se zezamo i smejemo kao ranije...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom