Poštovani članovi tima administracije;
Želim vam se obratiti povodom situacije koja se odnosi na moj ID 20691. Naime, od samog otvaranja ovog servera iskreno sam želeo da budem njegov član. Kada sam konačno dobio priliku, započeo sam svoje iskustvo na njemu i proveo jako mnogo vremena uživajući u zajednici. To vreme mi je ostalo u veoma lepom sećanju, i ni najmanje ne žalim za uloženim trudom i vremenom. Međutim, zbog grešaka koje sam napravio, dobio sam blacklist, i ovom prilikom želim da izrazim svoje iskreno izvinjenje.
Duboko se kajem zbog svega što sam uradio ili rekao, a što je navelo administratora Muju Simbu da donese tu odluku. U trenutku kada su se te stvari desile, bio sam veoma nezreo i vođen lošim emocijama. Sada, sa više zrelosti i samosvesti, kada pogledam unazad na svoje postupke, osećam iskreno žaljenje. Posebno me je pogodila situacija sa mojim dugogodišnjim prijateljem, koji je takođe dobio trajnu zabranu, što me je tada dodatno uznemirilo i navelo na pogrešne odluke.
Ovom žalbom, odnosno molbom, obraćam se prvenstveno administratoru Muji Simbi, ali i ostalim administratorima sa nadom da ćete pronaći razumevanje i možda mi pružiti drugu šansu. Ako bih imao priliku da se vratim na server, uložio bih enormni trud da pokažem da sam naučio iz svojih grešaka. Nikada ne bih ponovio takvo ponašanje, jer mi je sada izuzetno teško kada sam izgubio kontakt sa ljudima koje sam iskreno zavoleo. Moj jedini cilj ove molbe je da se ponovo povežem sa starim prijateljima,i da zajedno uživamo na serveru kao nekada.
Još jednom se izvinjavam celom timu administracije, a posebno Muji Simbi. Odluka je, naravno, u vašim rukama, ali čak i ako mi oprostite, nebih znao kako bih mogao da iskažem svoju zahvalnost. Iskreno ne mogu objasniti šta me je navelo na takvo ponašanje pre šest meseci, ali mogu obećati da ću, ako mi se pruži prilika, učiniti sve da opravdam vaše poverenje.
Spreman sam da prihvatim bilo kakve kazne koje odlučite da mi date, uključujući i money wipe ili bilo šta drugo, jer sam zaista očajan. Kao što sam već naveo, sve bih dao samo da se ponovo povežem sa starim prijateljima.
ID 20691.