Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Lejc Darkex

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL Leon Stefek
2. Vaše godine 20
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 5-10h
5. Vaš Discord: jimmysalvatoree
6. Vaše ingame ime Jimmy Salvatore
7. Vaš ID 11772

Dodatne informacije

1. Lider za SAHP

1. . Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Iskustvo: Želim da postanem lider SAHP-a zbog svog iskustva u LEO (Law Enforcement Officer) organizacijama u državnoj službi. Moje prethodne uloge u vođenju odeljenja omogućile su mi da kreiram i sprovedem uspešne pristupe u nadgledanju mog odeljenja, rešavanju konflikata, koordinaciji događaja i obezbeđivanju aktivnosti. Takođe sam uspeo da steknem poverenje svojih kolega i budućih lidera kojima sam služio. Ako bih imao priliku da budem izabran za lidera ove divne organizacije, voleo bih da ponesem svoje iskustvo kako bih oživeo organizaciju i doneo nove ideje, uz nastavak nasleđa koje su moji prethodnici ostavili za državu, zaposlene i građane Sandy Shores-a i Paleto Bay-a.

Poboljšanja: SAHP je nesumnjivo jedna od najboljih organizacija sa najviše članova, ali uvek postoji prostor za poboljšanje. Pod mojim vođstvom, planiram da unapredim i proširim interne priručnike, email šablone, uniforme, način rada odeljenja i želeo bih da uvedem neka pravila i stvari sa stvarnih kancelarija šerifovih odeljenja, poput: uniformi, pravila, rangova, odgovornosti rangova, ispita za postizanje HC pozicija kako bismo osigurali da nemamo ljude na visokim pozicijama koji to nisu zaslužili, kao što je to nekada bilo, kada su HC pozicije zahtevale naporan rad i znanje kako rešiti probleme u organizaciji, ali i sa drugim organizacijama, kao i poznavanje server pravila. S ovim bih želeo da podignem nivo RP-a koliko god mogu.

Organizacijska povezanost: Bez obzira ko je postavljen za lidera, SAHP je uvek zadržao porodični pristup. Veza koju gradite sa svojim kolegama uvek će biti neuporediva sa bilo kojom organizacijom u gradu, što je zaista razlog zbog kojeg sam shvatio da je ovo organizacija koju volim i biće mi čast da dam sve od sebe. Zbog toga želim postati lider ove velike organizacije.

1. Vaš savjet za poboljšanje nivoa RolePlay-a u organizaciji:
Promocije i nedeljna testiranja: Mislim da ćemo smanjiti broj HCs koji nisu sposobni za svoju poziciju ako budu morali da polažu ispit pre nego što dobiju promociju na HC rang. Ovaj ispit će obavljati samo osobe na čelu SAHP-a, tj. ja, moj zamenik i asistenti. To je nešto što se koristi i u stvarnom životu, pa mi je to dalo ideju da donesem stvarna pravila i stvari iz šerifovih odeljenja u moj mandat. Takođe, organizovaću nedeljne testove sa HR-om o procedurama i pravilima na koja SAHP policajac, a naročito novopridošli član organizacije, treba da obrati pažnju, na primer: procedura hapšenja, pravila za događaje, razumevanje upotrebe vlasti. Na ovaj način, verujem da možemo značajno smanjiti neprimereno ponašanje i neznanje među našim oficerima.

Komunikacija u LEO organizacijama: Sva komunikacija će biti obavljena sa poštovanjem i profesionalizmom, kao i redovnim obukama i interakcijama:

• SWAT će trenirati sa NG na taktikama, ciljanju i procedurama.
  • CID će trenirati sa FIB na hvatanju osumnjičenih i istraživanju bandi i porodica, kao i prikupljanju dokaza bez da budu primećeni ili uhvaćeni. Takođe ćemo deliti dokaze između organizacija.
  • Nastavićemo da pomažemo EMS-u sa njihovim otvorenim regrutacijama, kao i obavljanjem provera pozadine.
  • Pomoći ćemo LSPD-u na svakom događaju ili kad god im bude potrebna naša pomoć.
  • Želim organizovati nedeljne seminare sa najboljim vladinim advokatima o zakonodavnom postupku i pravilima za zadržavanje i hapšenje, kako bi DOJ imalo uticaj na SAHP edukovanjem naših oficira i smanjenjem grešaka u organizaciji, čineći je što savršenijom.
  • Takođe, uveriću se da vlada ima našu podršku u svim finansijskim transakcijama.
Odeljenja:
Interna kontrola (IA):
IA je ključna tačka za uspešan mandat. Na osnovu svog iskustva, primetio sam nedostatak znanja i strukture radio kodova i komunikacije u odeljenjima. Profesionalna i jasna komunikacija biće promovisana tokom mandata kako bi se angažovali igrači na pravilnom prenošenju poziva i komandi ne samo unutar SAHP-a, već i kako komunicirati sa drugim organizacijama. Siguran sam da će ovo unaprediti RP u svim vrstama scenarija jer je komunikacija ključ. IA će obezbediti da oficiri budu odgovorni za svoje greške dok su na dužnosti, bez obzira na to koliko su one male. Ovo će omogućiti našim oficerima koji žele da isprave svoje greške da ih isprave i uče iz njih. IA će obaviti najmanje jedan ili dva redovna pregleda telesnih kamera nedeljno, kao i provere prtljažnika, logova, pozadina i dozvola, najmanje 3-4 puta nedeljno, kako bismo obezbedili da ne kršimo zakon i sprečili bilo koju vrstu korupcije u SAHP-u.

Ljudski resursi i obuka (HRT): HRT je ključni element za nesmetano funkcionisanje SAHP-a. HRT će učiti IC i OOC pravila kako bi se izbegli opomene ili kazne u organizaciji. Znam da je nemoguće kontrolisati svakog oficira, ali barem ću se potruditi da budu pravilno obučeni od samog početka od strane mojih HRT agenata i takođe želim da napomenem, svaka obuka će biti sprovedena od strane HRT tima, a ne tako što će oficiri slati snimke sa telesnih kamera nakon obuke. Takođe, nakon svake obuke, biće sproveden mali ispit od strane HRT-a kako bismo osigurali da su spremni da postanu trooperi.

Specijalne snage i taktike (SWAT): SWAT će biti korišćen za visoko rizične događaje, kao što su otmice i pljačke prodavnica i prodavnica oružja. Planiram da povećam RP unutar organizacije tako što ćemo imati visoko obučene pregovarače za otmice, specijalizovane taktičke timove i timove za evakuaciju, kao i nedeljne obuke sa LEO organizacijama. Nadam se da ćemo doneti još imerzivnije RP iskustvo imitujući odgovornosti i taktike SWAT-a u stvarnom životu.

Javni odnosi (PR): PR je važan segment za davanje dobrog imidža SAHP-a građanima. PR će biti fokusiran na organizovanje najmanje 7 događaja nedeljno, čime će se podstaknuti uzbuđenje među građanima i omogućiti novim građanima da shvate koliko je SAHP dobra organizacija.

Patrola na autoputu: Patrole na autoputu će ponovo biti važan deo SAHP-a. Glavni ciljevi će biti sprovođenje 30-40 vučnih službi nedeljno kako bismo održali autoputeve sigurnim i čistim. Ovo će biti vrlo dobro odeljenje koje će pomoći našim oficirima da dobiju visoke bonuse i promocije. Odeljenje će organizovati 2 kontrolna punkta dnevno.

Odsek za istraživanje kriminala : Ovaj odsek će se fokusirati na prikupljanje obaveštajnih podataka i dokaza o najtraženijim kriminalcima i kriminalnim organizacijama. CID će imati mogućnost da sarađuje sa FIB-om kako bi uhvatili kriminalce u ovom gradu. Ovaj odsek će moći da traži i prikuplja potencijalne dokaze koji mogu pomoći SAHP-u i drugim organizacijama u borbi protiv kriminala, omogućavajući nam da budemo korak ispred kriminalaca u svakom trenutku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom