Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Odbijanje Zalbe + moguca korupcija I Raymond Malchiny

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
48221
Players nickname
popke jagodic
Administrators nickname
Raymond Malchiny
Date
Dec 27, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/897212/

Popke Magomedov

Slayer
Player
Dobar dan postovana administracijo i vama igracima koji gledate ovu zalbu na admina pod imenom Raymond
po mom misljenju admin je doneo ne pravilnu odluku u odbijanju moje zalbe : Rejected - BA I 47785 takodje ja sm 12 novembra dobio ban za isti glitch roll gde sam pitao Abrahama on je rekao da je ok ako se full rolas i kod sebe i kod drugih , evo ovde je ta zalba : Reviewed - BA I Toma Kalasnjikovv , takodje admin tica abyss seniro admin je kaznila igraca za istu stvar (glitch roll) bez zahtevnja pova ili slicnog , admin po meni nema dovoljno znanje oko pregladavnja zalbi , U mom povu se jasno vidi kako igrac krsi BA ( glitch roll) za koji sam bio i JA kaznjen i odlezao sam istih 30 dana bez unbana , zasto bi bio samo ja kaznjen a ne neko drugi , molim da pogledate chaetove na disu ili forumu od doticnog admina jer imam sumlju da je razgovarao sa igracem koji ima id koji sam ja okacio , stvarno je ne pravedno da sam ja bio samo kaznjen i ostali igraci a taj igrac ne
evo zalbe gde me je admin kaznio za BA : Approved - G.P 6.15 I 38170
I evo zalbe gde je senior admin kaznio igraca za isti glitch roll bez zahtevanja pova : Approved - TK,Bug abuse I 18969
tjt od mene molim da se kazne i igrac i admin i ugodan ostakak dana!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom