1. Vaše ime IRL
jordje Marinkovic
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): OD 12:00 do 22:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): OD 4 h do 12 h
6. Vaš Discord:djolemarinkovic
7. Vaše ingame ime
jole Marinkkovic
8. Vaš ID:54086
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Zato sto imam dosta iskustva u gradu i mislim da nije uopste u redu da neki gradjani krse pravila dok ostali postuju i ispastaju zbog njih i cilj mi je da i sto manje bude u gradu i zelim se oprobati u ulozi administratora i pomagati ljudima i pratiti sta rade u gradu i pritom kaznjavati igrace koji krse pravila
2. Koje su vaše prednosti?Moja brzina , pamet i strpljenje
3. Koje su vaše najveće slabosti?Nerviranje bez razloga
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)nemam biznis i da imam prodo bi
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?ne
OVO SAM POSTAVIO PONOVO SAMO ZATO STO SAM DOBIO OOC KAZNU DANAS I ZELIM DA MI KAZETE KADA MOGU DA SE PRIJAVIM ZA ADMINA ZA KOLIKO DANA
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): OD 12:00 do 22:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): OD 4 h do 12 h
6. Vaš Discord:djolemarinkovic
7. Vaše ingame ime
8. Vaš ID:54086
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Zato sto imam dosta iskustva u gradu i mislim da nije uopste u redu da neki gradjani krse pravila dok ostali postuju i ispastaju zbog njih i cilj mi je da i sto manje bude u gradu i zelim se oprobati u ulozi administratora i pomagati ljudima i pratiti sta rade u gradu i pritom kaznjavati igrace koji krse pravila
2. Koje su vaše prednosti?Moja brzina , pamet i strpljenje
3. Koje su vaše najveće slabosti?Nerviranje bez razloga
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)nemam biznis i da imam prodo bi
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?ne
OVO SAM POSTAVIO PONOVO SAMO ZATO STO SAM DOBIO OOC KAZNU DANAS I ZELIM DA MI KAZETE KADA MOGU DA SE PRIJAVIM ZA ADMINA ZA KOLIKO DANA