Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Srecko_Jovanovic

Player
Player
Grand Role Play | Forum
Dobrodošli!
Ako se registrujete kod nas, moći ćete da razgovarate, delite i šaljete privatne poruke sa drugim članovima naše zajednice.

Aplikacija za lidera

Zaki Sikter

Pla
1. Vase ime irl: Srecko

2. Vaše godine: 14

3. Vremenska zona: GMT +1

4. Prosek online po danu: 7+ h

5. Vaš Discord: sefbata

6. Vaše ime u igrici: Srecko Jovanovic

7. Vaš ID: 61439

Dodatne informacije

1. Lider za: SAHP

2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Svi misle da je SAHP nebitna i beskorisna organizacija, ali po mom mišljenju, kada bih ja bio sledeći lider SAHP-a, imao bih puno promena u organizaciji jer verujem da SAHP ima mnogo potencijala da bude odlična organizacija. Planirao bih akcije koje bih dogovarao sa svojim HC timom kako bi se te akcije u budućnosti nasleđivale i primenjivale u drugim organizacijama.

2. Imam puno iskustva i prethodnih angažmana u državnim organizacijama. Dobro poznajem posao i dužnosti svake organizacije, kao i ljude koji bi mi pomagali. Moje prethodno iskustvo uključuje dobru komunikaciju s timovima, organizovanje akcija, raspoređivanje patrola, kao i poznavanje ključnih zadataka organizacije.

3. Želim biti lider "State" organizacije, jer sam već tri puta bio lider "Crime" organizacije. Smatram da bih sa svojim iskustvom i činom mogao da doprinesem i unapredim organizaciju.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Svaki zaposleni, uključujući i lidera, moraće da ima minimalan broj hapšenja kako bi se povećala aktivnost.

Najaktivnija trojica zaposlenih dobijaju nedeljne bonuse kako bi se motivisali.

HC pozicije će se dodeljivati samo najspremnijim i najsposobnijim članovima.

Učestvovanje u državnim događajima biće obavezno za sve članove organizacije.

Svaka greška članova biće sankcionisana kako bi se obezbedila pravednost i disciplina.

Činovi (podložni promenama):

30. Državni šerif

31. Zamenik Državnog šerifa

32. Pomoćnik Državnog šerifa
...

33. Suspenzija

Kodovi:

10-1 → Formiranje linije
10-2 → Negativno
10-3 → Prekini komunikaciju na radiju
10-4 → Potvrđeno
...
Kod A → Pad igre
Kod B → Čujem te u glavi (F8 + U)

Puno hvala na čitanju moje prijave. Nadam se pozitivnim rezultatima i srećno svim ostalim kandidatima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom