Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ognjen Svajcarovic

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Ognjen
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:+2
4. Prosjek online po danu:7-8 sati
5. Vaš Discord:giiosz22
6. Vaše ingame ime:Rajan Rodriguez
7. Vaš ID:58140

Dodatne informacije

1. Lider za.....SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Zelim da postanem lider neke organizacije a SAHP je ta organizacija koju sam hteo da vodim od kada sam prvi put dosao u grad nisam nikada bio clan SAHP-a ali sam bio u LSPD-u i mislim da imam dovoljno iskustva da postanem lider ove organizacije ova pozicija je mnogo teska i svestan sam toga ali dacu sve od sebe da vodim organizaciju kako treba i kako valja.

2.Zeleo bih da probam nesto novo jer kada sam bio u ostalim organizacijama svidelo mi se da postanem lider neke organizacije.

3.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1.svakog dana bih gledao sta moji Clanovi rade u toku radnog vremena svako ko bi radio suprotno ili nesto sto ne treba dobijao bi warn a ako se to ponovi kick iz organizacije jer ja ne zelim da stetim ovoj organizaciji vec da pomognem svakog dana isli bi na evente da se pokazemo da imamo volju i zelju da budemo jedna od boljih organizacija u gradu pomogao bih svima da se uklope sto pre.Isto tako bih se odazvali na svaki poziv nasih kolega isto tako i nasih gradjana.

2.Nove Clanove bi docekivali lepo kako treba i pruzili im maksimum da se ukljuce u tim kao i da znaju svaki deo obuke postajali bi ljudi koji bi bili tu i drzali obuku novim Clanovima.

3.svaki igrac bi morao znati kodove(kao sto su 10-1 itd.) naravno nositi svoju uniformu za vreme radnog vremena i duzan je vratiti svo oruzije municiju pancire i vozilo u stanicu SAHP-a.

Srećno svim kandidatima
Rajan Rodriguez!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom