Lik je dobio blacklist na main 52035 i na twink 55918 zbog nepoznatog razloga...
Piso je za unblacklist ali nije dobio ban sto se vidi na zalbama:
Kacio sam ga za blacklist evading i dobio je ban na svim acc za 1.4 makar je trebao dobiti ban za blacklist evading...
Kada je bio kacena za ista pravila kao sto su 1.1 i 1.4 admini nisu dobro pregledali logove i nije dobio ban ali je za id 52035 pisalo da ima maksimalnu kaznu..
Kao sto mozete vidjeti ovdje: Rejected - G.P 1.1 G.P 1.4 I 66481, 52035, 65111
Rejected - G.P 1.1, G.P 1.4 I 52035, 66481
Te je sad kad je kacen za bl evading dobio na svim acc za 1.4 makar je imao na 52035 kaznu zvanu BLACKLIST..
MOLIM VAS DA SE IGRAC PONOVO KAZNI SA BLACKLISTOM I
Sredcan pozdrav od Boze!
Piso je za unblacklist ali nije dobio ban sto se vidi na zalbama:
Reviewed - Blacklisted | Mujo Simba
Postovani Abraham i Mujo, Zdravo dobijo sam Blacklistu zbog pomaganje bl igraca ja znam dobro šta sam kršijo i nikad nisam tako nešto kršijo, Puno vremena sam dao u vašem projectu da bi nešto imao ali sada nemam ništa i neznam šta da radim uvjek ako bi bijo u vašem projectu sam bijo veseo...
gta5grand.com
Rejected - Unbalcklisted | Mujo Simba
Postovana Administracijo, Dobio sam blackliste što sam pomago igracu da igra na vasem projectu ali taj igrac je isto blacklistan i ja reko da mu dam malo da igra ali sam video koju grešku sam u radio što sam mu dao moj nalog ako bi moglo da mi skinete blacklist nebi vise nikad krsijo taj G.P...
gta5grand.com
Rejected - Un Blacklist uppeal for Lebron Pluxury
Hello, I'm Samko Nostra(52035) from the server RS1, I played with a BL player and I didn't know it and I got BL for because I played with a BL player and I'm a player who doesn't build a lot of rules on this server and I had a lot of fun on this server RS1 and I ask you that I get unbanned...
gta5grand.com
Kacio sam ga za blacklist evading i dobio je ban na svim acc za 1.4 makar je trebao dobiti ban za blacklist evading...
Kada je bio kacena za ista pravila kao sto su 1.1 i 1.4 admini nisu dobro pregledali logove i nije dobio ban ali je za id 52035 pisalo da ima maksimalnu kaznu..
Kao sto mozete vidjeti ovdje: Rejected - G.P 1.1 G.P 1.4 I 66481, 52035, 65111
Rejected - G.P 1.1, G.P 1.4 I 52035, 66481
Te je sad kad je kacen za bl evading dobio na svim acc za 1.4 makar je imao na 52035 kaznu zvanu BLACKLIST..
MOLIM VAS DA SE IGRAC PONOVO KAZNI SA BLACKLISTOM I
Sredcan pozdrav od Boze!