Lik me je okacio za MG ID 48221 skinuo je masku ja sam pricao popke a posle je vratio masku jasam pricao popke i okacio me.Zahtev da lice dostavi duzi pov gde se vidi da je skinuo masku pa stavio.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja sam skinuo masku al ti mene nikad nisi upoznao ic kroz rp , jbg otisao sahpLik me je okacio za MG ID 48221 skinuo je masku ja sam pricao popke a posle je vratio masku jasam pricao popke i okacio me.Zahtev da lice dostavi duzi pov gde se vidi da je skinuo masku pa stavio.
Nisam ja nikog namestio ti sam sebe namestio , pravila su tu da se postuju , znas me od kad sam radio u bolnici po tvoju infromaciji ja dam promenio ime iz popke popadic u popke jagodix zzbukv si radio u bolnici znam te skinuo si masku pa si vratio ap si okacaio sam si upravo priznao da si me namestio na mg
mg , i promenio sam boju ociju i stavio zmiju na sebe , mg skin tkd uzivaj brtPopke ti je ostalo ime ja te znam bez maske kad si ja tu mg prekrsio nisam
jao popke pa sto si imao vise od 2 naloga bas mi zaomg , i promenio sam boju ociju i stavio zmiju na sebe , mg skin tkd uzivaj brt