By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Legendo mala, klinjo mali ja sam poceo trcat i vi ste poceli pucati, naravno da sam se bojao za zivottu je nsa fam tako da to je nas posed ako ti je od druga tu kuca daj bubicu da proverimo mi to ako lazes cisti fear rp si ti napravio i rp2win tako nekako TI SI PREKRSIO FEARRP NIJE TE STRAH ZA ZIVOT SRAMOTA SELF REPORT
Ma bre to ti je masina mafija bre...nema sa njima zajebavanjaLegendo mala, klinjo mali ja sam poceo trcat i vi ste poceli pucati, naravno da sam se bojao za zivot
Navedena familija DA SE KAZNI MOMENTALNO NAJSTROZE
Kome treba imam jos dosta videa sa TikToka kako broje ljudima na ulici i ubijaju Lp
Opasni tik tokeriMa bre to ti je masina mafija bre...nema sa njima zajebavanja
brate nepricaj gluposti ja imam fam tamo i tamo mi je kuca tako da je privatni posed !!Sova tebi nije dovoljno skoro 1 minuta videa da zakljucis da je ovo zgrada sa stanovima i da nije oznacen nijedan FAM ti meni jos sad ides pisat sa ti treba duzi POV? A kad prihvacate POV od 10 sekundi to je uredu?
Sova tebi nije dovoljno skoro 1 minuta videa da zakljucis da je ovo zgrada sa stanovima i da nije oznacen nijedan FAM ti meni jos sad ides pisat sa ti treba duzi POV? A kad prihvacate POV od 10 sekundi to je uredu?
MSova tebi nije dovoljno skoro 1 minuta videa da zakljucis da je ovo zgrada sa stanovima i da nije oznacen nijedan FAM ti meni jos sad ides pisat sa ti treba duzi POV? A kad prihvacate POV od 10 sekundi to je uredu?
Sta pricas ti???Sad cu probam nadjem pov gde si rekao da si doso po masinu i gde nas baitas kad dodjes pa odes dodjes pa odes i tako 100 puta..Sova nemam duzi POV slobodno odbij, rijesit ce netko drugi ovo Hvala i ugodan dan, ocito se na ovom serveru vise cijeni Nonrp nego ista drugo Lp
Ma lik ni ne zna sta je bait napalili ga i sad se umislio deckoOkej postavi POV slobodno, ja baito nisam nikog lp
Sta seres ti druzeMa lik ni ne zna sta je bait napalili ga i sad se umislio decko
OpasanSta seres ti druze