Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
67106
Players nickname
Fylipos Amigos
Suspect ID
36584 57359 36756
Date of violation
Dec 28, 2024
Time of violation
21 21
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=JdgYft9N36Q

zoxx neon

Player
Player
tu je nsa fam tako da to je nas posed ako ti je od druga tu kuca daj bubicu da proverimo mi to ako lazes cisti fear rp si ti napravio i rp2win tako nekako TI SI PREKRSIO FEARRP NIJE TE STRAH ZA ZIVOT SRAMOTA SELF REPORT

zoxx neon

Player
Player
ja zahtevam cjeli pov od kad si dosao i zamolit cu admina koj ce ocjenjuje zalbu da zatrazi cjeli pov da vidi se sta je on radio ako on nece dostaviti ja cu dostaviti a on ce bude verovatno 7 da bahame

Jefta666

Player
Player
tu je nsa fam tako da to je nas posed ako ti je od druga tu kuca daj bubicu da proverimo mi to ako lazes cisti fear rp si ti napravio i rp2win tako nekako TI SI PREKRSIO FEARRP NIJE TE STRAH ZA ZIVOT SRAMOTA SELF REPORT
Legendo mala, klinjo mali ja sam poceo trcat i vi ste poceli pucati, naravno da sam se bojao za zivot
Navedena familija DA SE KAZNI MOMENTALNO NAJSTROZE
Kome treba imam jos dosta videa sa TikToka kako broje ljudima na ulici i ubijaju Lp

Stefan Salamanca

Bate ne smaraj ljubi te brat
Player
Legendo mala, klinjo mali ja sam poceo trcat i vi ste poceli pucati, naravno da sam se bojao za zivot
Navedena familija DA SE KAZNI MOMENTALNO NAJSTROZE
Kome treba imam jos dosta videa sa TikToka kako broje ljudima na ulici i ubijaju Lp
Ma bre to ti je masina mafija bre...nema sa njima zajebavanja🤣

Sova Avos

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Dostavite duzi POV od prije nego ste stigli pred tu kucu
Rok za dostavu POVa je 8 sati​

Jefta666

Player
Player
Sova tebi nije dovoljno skoro 1 minuta videa da zakljucis da je ovo zgrada sa stanovima i da nije oznacen nijedan FAM ti meni jos sad ides pisat sa ti treba duzi POV? A kad prihvacate POV od 10 sekundi to je uredu?

Lege Stefan I 36584

Player
Player
Sova tebi nije dovoljno skoro 1 minuta videa da zakljucis da je ovo zgrada sa stanovima i da nije oznacen nijedan FAM ti meni jos sad ides pisat sa ti treba duzi POV? A kad prihvacate POV od 10 sekundi to je uredu?
brate nepricaj gluposti ja imam fam tamo i tamo mi je kuca tako da je privatni posed !!

Sova Avos

Senior Administrator
Senior Administrator
Dostavi POV gdje se vidi zasto dolazis, da bi se znala cijela situacija.Mogao si ti dostaviti pov i od 10 min ako nema pocetka, opet bi ti trazio Duzi POV tj pocetak
ROK za dostavu POVa ostaje isti

Jefta666

Player
Player
Sova nemam duzi POV slobodno odbij, rijesit ce netko drugi ovo Hvala i ugodan dan, ocito se na ovom serveru vise cijeni Nonrp nego ista drugo Lp

Ilija Shadow

Player
Player
Sova nemam duzi POV slobodno odbij, rijesit ce netko drugi ovo Hvala i ugodan dan, ocito se na ovom serveru vise cijeni Nonrp nego ista drugo Lp
Sta pricas ti???Sad cu probam nadjem pov gde si rekao da si doso po masinu i gde nas baitas kad dodjes pa odes dodjes pa odes i tako 100 puta..

Status
Not open for further replies.
Top Bottom