Da pojednostavim celu situaciju dobio sam warn za 6.13 pravilo.Iz moje perspektive i u mojim ocima Kayn Darkin je bio ziv i stajao je uspravno u momntu kada sam opalio ja sam ga ubio jer je pucalo jos ljudi oko mene na njega i Vagose jer smo bili na talackoj situaciji.Lepo sam objasnio adminu celu situaciju jer nikada nisam bio u demorganu osim za neke pocetnicke greske u martu mesecu kada sam imao CR.(nisam znao da moram MEGAFONOM dati upozorenje da bih mogao da CR u nekim normalnim granicama)
Zahtevam i saljem molbu administraciji za unwarn jer nisam neki bolid i pacenik da se kacim po forumima i da proganjam ljude drugo uvek sam bio korektan sto se tice igraca i samog servera.
Ako je to konacna odluka administracije ,podnecu muski i necu vas smarati niti daviti,
Hapsio sam mnoge pripadnike porodice jer sam ipak FIB pre svega toga i to mi je MAIN rp prica.
Ovim putem bih vas zamolio da mi skinete warn ako smatrate to ispravnim.
Ugodan dan zelim i prijatno.
Srecan Uskrs svima.
Zahtevam i saljem molbu administraciji za unwarn jer nisam neki bolid i pacenik da se kacim po forumima i da proganjam ljude drugo uvek sam bio korektan sto se tice igraca i samog servera.
Ako je to konacna odluka administracije ,podnecu muski i necu vas smarati niti daviti,
Hapsio sam mnoge pripadnike porodice jer sam ipak FIB pre svega toga i to mi je MAIN rp prica.
Ovim putem bih vas zamolio da mi skinete warn ako smatrate to ispravnim.
Ugodan dan zelim i prijatno.
Srecan Uskrs svima.