By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Watch pov | Streamable evo pov, ali kako je lik vec bio na krovu u 10 sekundi od pocetka fabrike?Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtijevam da igrač 9957 dostavi svoj POV od eventa.
Imate rok 8 sati za dostavljanje traženog POV-a.
sljedeci put hitaj nesto pa neces plakati, al svakako nije baEvo pov
Hahahahahaha bukvalnosljedeci put hitaj nesto pa neces plakati, al svakako nije ba
pa da vidi kako si stigo na first tako brzosta ti meni trazis pov od pocetka kazniga ako ti je ba ako nije odbi zalbu bre nisam ti napisao da vidis odakle sam usao nego da vidis jel ba ili nije
jel imas ti pov uopste kako si bio prije vremena u eventu? nemoguce da si se za 10 sekundi pocetkom popeo na krovsta ti meni trazis pov od pocetka kazniga ako ti je ba ako nije odbi zalbu bre nisam ti napisao da vidis odakle sam usao nego da vidis jel ba ili nije
poštenoHvala jozo bozo mene posalj sto sam prev vremena u krug a njemu odbi zalbu
Au ko je veci robot?Watch pov | Streamable evo pov, ali kako je lik vec bio na krovu u 10 sekundi od pocetka fabrike?