Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Djole Mariinkovic

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Djordje Marinkovic
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Od 12:00 do 00:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): Od 4h do 12h
6. Vaš Discord: djolemarinkovic
7. Vaše ingame ime: Djole Marinkkovic
8. Vaš ID: 54086
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Zato sto smatram sebe veoma odgovornim za sve sto uradim i imam previse iskustva u svim organizacijama poput NG , SAHP , FIB , LSPD , GOV zeleo bih da iskusim nesto ovako novo i da vidim kakav cu da budem u ulozi administratora i veoma mi je zanimljivo da kaznjavam ljude koji krse pravila grada i ne mogu stvarno da gledam neduzne ljude kako ispastaju zbog losih ljudi. Oecavam da vise nikad necu krsiti pravila grada i ako sam pre krsio

2. Koje su vaše prednosti? Moje prednosti su moja brzina , moja pamet i iskustvo u svemu , pre svega strpljiv sam za sve i umem da odnesem odluku u dobrom trenutku
3. Koje su vaše najveće slabosti? Moje najvece slabosti su moji zivci posto se iznerviram cesto za nesto sto nije potrebno

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom