Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za SAHP I Francis Scaligerr I 26455

Rejected
Status
Not open for further replies.

.Francis.

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Frane

2. Vaše godine: 15

3. Vremenska zona: GMT+1

4. Prosječna aktivnost na dan: 7h-9h

5. Vaš Diskord:francisdrake1

6. Vaše Ingame ime:Francis Scaligerr

7. Vaš ID: 26455

1.1 Lider za SAHP(San Andreas Highway Patrol)

2.1
Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?

2.2 Tijekom mnogih mandata u SAHP-u i još mnogo mandata u ostalim State Organizacijama naučio sam/narastao toliko, ali moji glavni ciljevi bili su poboljšati RP o čemu ću više govoriti, ali, SAHP je moj dom. Iznimno sam iskusan u državnim organizacijama. Bio sam HC u SAHP-u tijekom više mandata Asistant direktora u više državnih organizacija ,a iz tih pozicija sam naučio puno. Bilo mi je zabavno u to vrijeme, ali vrijeme je da uzmem mesto vođe organizacije i okušam se u toj poziciji.

2.3 Ljudi unutar grada SAHP kao organizaciju nazivaju lošim imenima ukoliko bi ja uzeo lidera probao bi to promjeniti primanjem već iskusnih članova u koje se mogu pouzdati te primati nove članove ,ali umjesto da ih odmah šaljem na patrole proveo bi ih kroz dug i težak trening te ih naučio sve potrebne stvari da budu dobar saobračajni policajac.

2.4 Volio bih SAHP napraviti da bude organizacija koja prisustvuje u svim događajim na koje treba ići i mislim da je ovo najbolja organizacija da to ostvarim pošto je kontrola nad autoputovima koje okružuju našu državu jako važna za promet i sigurnost građana.

3.1 Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

3.2
( Smanjenje bezpotrebnih rankova unutar organizacije) Mislim da u SAHP-u ima previše bezpotrebnih rankova
koji usporavaju napredovanje novih članova te organizacije ( npr. prolaziti kroz Inspektor 1-3) nego će mo imati samo nužne rankove i time će biti lakše napredovati onim ljudima koji stvarno zaslužuju. Rankove će mo djeliti samo ja i moji zamjenici te neće biti korupcije oko njih.

3.3 Napredovanje će biti pošteno što znači da će mo imati određene kvote koje će zaposlenici morati ispuniti do kraja tjedan ukoliko ne ispune kvotu dobit će određenu kaznu ,a ako budu ispunili kvotu dobit će rank up ili neku nagradu(Bonus).

3.3 Smanjiti ću broj jedinica unutar organizacije ,ali će svaka jedinica biti profesijonalno istrenirana za posao koji treba odrađivati te će imati svoj set opreme koji mora nositi uvijek sa sobom.

ATJ- Anti Teroristička Jedinica će biti zadužena za sigurnost taoca i ostalih kolega tijekom talačkih situacija.

INSPEKTORI- Ova jedinica će biti zadužena za prisustvovanje pregovorima tijekom talačkih situacija , ispitivanje članova kriminalnih organizacija , traženje farma(zasađenja) opojnih droga tijekom države.

3.4 Jednom ili dva puta tjedno će mo budućim saobračajnim policajcima puštati ulazak u stanicu (pod nazorom HC-a) da promatraju te uče od naših iskusnih zaposlenika. Građani će morati biti nenaoružani i u grupama do 5. Hc će ih provesti kroz stanicu pokazati im opremu i naćin rada pa će ih ostaviti kod sasobračajnog policajca zaduženog za osiguranja da uče od njega.

3.5 Prepoznavanje zaposlenika prema njihovoj opremi I Svi zaposlenici će nositi drugčiju opremu kako bi bili prepoznatljivi i isticali se tijekom stresnih situacija kako bi se znalo koja je uloga svakog člana. ( npr. vrhovna komanda će nositi pancire br. 7 ,a specijalna jedinica ATJ br. 6 i time će biti prepoznatljivi i cijela organizacija će znati njihove uloge)

3.6 SAHP će redovno pomagati vojsci na kapijama pošto primjećujem da u nekim slučajevima nema dovoljno vojnika na kapijama i time se ugrožava sigurnost države (Jedinica koje će biti na kapijama u vremenima kada vojska nije tu će biti ATJ). Tijekom ammo runova nema dovoljno vojnika za kapije i vožnju kamijona pa će državna organizacija kojom se radi ammo run će obezbeđivat sigurnost vojnika dok SAHP stoji na kapijama.

3.7 Kako bi naši zaaposlenici uvijek bili spremni za borbu imat će mo redovne treninge na podrčju baze Nacionalne Garde koje će voditi vođa ATJ-a. ATJ će biti obavezan da prisustvje tim treninzima a ostale jedinice će biti dobrodošle, ali ne obaveezne.
RANKOVI
-----High Command----
17. State Sheriff

16. Deputy State Sheriff

15. Assistant Sheriff

14. Chief

13. Lieutenant

-----High Staff----
12. Sergeant

11. Captain ATJ

10. Captain Inspector

------------------------------------
9. Deputy Captain ATJ

8. Deputy Captain Inspector

7. ATJ

6. Inspector

5. Officer Senior

4. Officer

3. Officer Junior

2. Cadet

1. Suspend

Obavezni kodovi unutar organizacije
10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?

Status 1 - Pocetak smene.
Status 2 - Odjava sa smene.
Kod B - F8 i U
Kod A - Pad Igre.

Hvala na vremenu uloženom za pregledavanje aplikacije.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom