Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
40554
Players nickname
Joe Masseria
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Dec 30, 2024
Time
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=H0DtgW4lmhc

Joe Masseria

Player
Player
E ovako ,imamo situaciju gdje sjedim vezan u autu, a pripadnik NG-a ima nacin da rp-a tu situaciju ,gdje je tokom tog rp-a moglo doci do mog spasavanja ,ali on zove admina Nikolu koji me vadi iz auta kako bi me navedeni lakse i brze uhapsio (KRP, KORUPCIJA) . Unistio je RP ne samo meni nego i svim mojim clanovima organizacije .
Samim tim i igrac 67449 krsi pravilo RP2WIN .

Asim

Player
Player
E ovako ,imamo situaciju gdje sjedim vezan u autu, a pripadnik NG-a ima nacin da rp-a tu situaciju ,gdje je tokom tog rp-a moglo doci do mog spasavanja ,ali on zove admina Nikolu koji me vadi iz auta kako bi me navedeni lakse i brze uhapsio (KRP, KORUPCIJA) . Unistio je RP ne samo meni nego i svim mojim clanovima organizacije .
kao prvo video ti je manji od 1min kao drugo dostavi pov pre toga gde radis fear rp ja ti drzim pusku na glavi ti bezis u autu

Asim

Player
Player
ne "ce se pravimo pametni asim je mutav nece da kaze da se dostavi duzi pov jer ti kao prvo prikrivas tvoj preksraj feara tako da ono

Asim

Player
Player
ZAMOLIO BI ADMINISTRATORA KOJ PREGLEDAVA ZALBU DA OSOBA DA DOSTAVI DUZI POV JER JE POV PRE KRATAK NIJE NI 1MIN

Joe Masseria

Player
Player
ZAMOLIO BI ADMINISTRATORA KOJ PREGLEDAVA ZALBU DA OSOBA DA DOSTAVI DUZI POV JER JE POV PRE KRATAK NIJE NI 1MIN
ako sam prekrsioo bilo kakvo pravilo ,postavi pov zali se i prihvacam kaznu ,u ovome sto si napisao jasno LAŽEŠ kazes kako sam imao pusku na glavi ,prvo bio si SAM ,drugo kako si mi drzao pusku na glavi i vezao me ....da li si svjestan opste sta pises ....vrlo rado cu dostavit duži pov ali da budes kaznjen za LAŽ . Na kraju krajeva zalio sam se na ADMINA kojeg ocito pokusavas opravdati za ovo sto je uradio . Lijep pozdrav . MOLIM SVAKI NAREDNI OFFTOP DA SE KAZNI ... HVALA

Status
Not open for further replies.
Top Bottom