Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
295
Players nickname
Adonis Zabata
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Dec 12, 2024
Time
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=XPIySJJSpIU

Adonis Zabataa

Player
Player
Pozdrav Mujo,
Kao OG igrac ovog servera sa puno provedenog vremena na serveru imam veoma dobru sugestiju za vas!

Sugestija je vezana za CLUB CHAT,pa da objasnim:
Trebate da uklonite off top u cc pravilo.
1.Pravilo ne postoji ni na jednom drugom serveru osim RS(znam da je zaseban svaki server za sebe ali to je jedan od razloga)
2.NEPRAVEDNO Kaznjavanje(jedan dobije mute,drugi ne dobije,sve zavisno da li je admin tu)Time se kreira kontraefekat i stvara se mrznja zbog nepravde.
3.Pravilo ste uveli prije ko zna koliko i ne djeluje(znam da će se pravila uvijek krsit ali stvarno off top postaje sve veci zbog broja igraca)
4.Manje opterećenje za admine(nemam potrebe da objasnjavam)
5.NEPRAVEDNO KAZNJAVANJE V2(ne mozes znat sta je off top a sta nije jer nisi u ulozi onog koga pise,NPR: Ja napisem:rano ste rekli cajanka. I admin me mjuta,a ne zna da sam se trkao i da su me ljudi prestigli na pocetku i pisali cajanka)
6.Veca komunikacija(ljudi ce vise komunicirat,vise početnika će se lakše snalaziti a ne udju na server napisu kako da stavim oglas i ZVIZ dobije mjuta a jadan tek uso nema pojma)
7.Zato sto je kazna od 180minuta preoštra.
8.Jednostavno pravilo unistava volju mnogima
Smatram da se OGLASI U CLUB CHATU trebaju kaznjavat dok OFF TOPIC nema nesto bas logike za kazne
Uzmite ovu sugestiju kao glas ljudi,uklonite pravilo OFF TOPIC ostavite ostalo,poboljsajte igru i smanjite toksicnost.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom