Ime: Zoltan (Mihailo) Fjuri
Pol: Muskarac
Starost: 26 (15 godina u gradu)
Rasa: Sverliji Crnac ( braon)
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd
Otac: Mihailo (Zoltan) Fjuri
Majka: Dragana (Miroljub) Fjuri
Težina: 85 kg
Visina: 1.95m
Boja očiju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: Tetovaza kostura na licu ,Tetovaza na levom listu
Prednosti: Zoltan ima mnoge prednosti ali neke od njih su Streljastvo , Brzina , Jacina , Spretnost , Mentalna stabilnost i jos mnogo toga
Slabost: Pored prednosti Zoltan ima i slabosti Lepe zene , tanki zivci , emotivno ne dostupan
Pol: Muskarac
Starost: 26 (15 godina u gradu)
Rasa: Sverliji Crnac ( braon)
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd
Otac: Mihailo (Zoltan) Fjuri
Majka: Dragana (Miroljub) Fjuri
Težina: 85 kg
Visina: 1.95m
Boja očiju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: Tetovaza kostura na licu ,Tetovaza na levom listu
Prednosti: Zoltan ima mnoge prednosti ali neke od njih su Streljastvo , Brzina , Jacina , Spretnost , Mentalna stabilnost i jos mnogo toga
Slabost: Pored prednosti Zoltan ima i slabosti Lepe zene , tanki zivci , emotivno ne dostupan
Zivotna prica :
Zoltan je mladic koji se rodio 25.4.1998. godine . Njegovi roditelji su bili jako srećni kao i njegove bake i deke . Kada se Zoltan rodio par dana pre toga je preminuo njegov deka Zoltan Milan Fjuri posto je njegova porosica bila tuzna oni su mislili da se Zoltan vraca u zivot i tako je dobio ime . Njegov otac je dobio posao u Los Santosu te su se preselili tamo , bilo mu je tesko sve je ostavljao iz sebe sa samo 11 godina . Mihailo je presao na mracnu stranu tog grada i poceo je baviti se kriminalom . Zoltan je ziveo srecno sa svojom porodicom sve dok mu nisu ubili oca . Zoltan je bio mnogo tuzan i nije znao sta da radi posto je imao samo 15 godina . Na grobu njegovog oca je rekao : ,,Oce znam da me cujes i jako mi je tesko ali sada znam da si na boljem mestu , Bog kaze kako ne treba ubijati i da treba oprastati ali ja ovo necu pustiti . Ja cu naci ko je to uradio i ubiti ga znam da te posle necu videti ali znam da cu makar ucinitu nesto za tebe , nesto za tvoju dusu . Kunem se nad tvojim grobom ubicu ko god da je to bio i uradicu to za tebe “ . Zoltan je jedva cekao sa napuni 18 godina jer bi sa nda mogao da krene da radi u nekim drzavnim organizacijama . Njegova prva destinacija je bila SAHP u kojoj je bio inspektor . On je uvek pokusavao da dopre do nekih dokaza za slucaj njegovog oca ali nije uspevao . Zoltan je posle mnogo pokusaja dao otkaz i presao u LSPD . Tamo je bio detektiv i imao je pristup svim slucajevima . Krenuo je da trazi dokaze da sklapa stvari sve dok to njegov sef nije saznao i automacki zatvorio slucaj . Zoltan je ljut napustio LSPD i vratio se u SAHP gde je postao clan specialne jedinice . Zoltanu je odlicno islo postao je bolji u pucanju isao je na akcije sve dok se mandat nije zavrsio . Zoltan je hteo oprobati GOV . U GOV-u je radio u zatvoru proveravao zatvorenike i kolege koje su privodile . Islo mu je odlicno dok se nije oprobao u BI-ji gde ka je vodja BI-e odbio . Zoltan je dao otkaz i otisao u SAHP . U SAHP-u nije bio dugo jer se brzi zavrsio mandat i zatim je presao u NG . U NG-u je postao unutrasnji inspektor i islo mu je odlicno . Zatim je hteo da se oproba u EMS-u . Tamo je postao savetnik direktora i kordinator obuke EMS -a dok mu vise zivci nisu pokidali . Zoltan nije mogao da dobije nijedan rank up a radio je mnogo . On je dao ostavku . U ovom trenutku ima 26 godina i usao je u marabuntu kako bi nasao ko je ubio njegovog oca . Zoltan voli osvetu a nema empatije pa mu nije problem ubijati . Posto mu je majka stara razbolela se i ne moze preziveti tako da se sad trudi da skupi pare za tretman ali bolnica je skupa i nema para za lekove . Zoltan je sada simbol neustrasivosti , pobede is on je jak i ide stopama za onime ko mu je ubio oca .
Ishodi:
- Zoltan moze ic SUV kolima po planinama max 80km/h a niskim max 60km/h
- Zoltan se ne plasi dvoje ljudi zbog njegove neustrasivosti te moe ic 2v1
- Zoltan moze pricati na radio , pruzari prvu pomoc , jesti , pretrazuje , kupi stvari sa poda , pljacka/vadi stvari iz gepeka , itd … sa revolverom u ruci
- Zoltan moze da koristi tesko naoruzanje
- Zolran moze pretrazivati osobu sa svih strana
- Zoltan moze slomiti kamericu pomocu /me /do / try komandi
- Zoltan moze koristi oruzije bez seriskog broja