Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8569
Players nickname
Veksa Darkin
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 24, 2022
Time of violation
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=FhDUZS2dcp8

Nidza Vice

BMW Lover.
Player
Dobro vece administracijo na snimku mozete videti kako vecina pripadnika org Los Santos Vagos rade cr (Car Ramming) Na snimku se cuje kako ih moje kolege upozoravaju da to ne rade i da ce ici na forum ali ne reaguju moj zvuk se ne cuje jer sam imao problema sa Xbox Game Bar ali nadam se da to ne smeta. Rezolucija je losa ali se vidi ID igraca.

Dragan Obama

Player
Player
Dobro vecer kao lider Vagosa imam pravo odgovoriti na ovu zalbu.
1. Ovde car ramming mozemo videti vise na vasoj strani a ne na nasoj.
2. Ovde mozemo videti 2 privatna vozila od vase strane sto je protiv pravila grada.
3. Ubijate ljude bez razloga i to licno vas direktor kaze "Ubijte ih" iako vam zivot nije bio ugrozen vec ih ubijate iz nekog hira.
4. Video je editan i 2 puta se vrti isti krug od 4minuta i takodje mislim da je sniman video OBSom
Pozdrav

Mike.

Vendetta <3
Player
ne smijes snimat sa Xbox Game Bar-om, ja sam za isto dobio ban za generalno pravilo 6.17

baalesh

Player
Player
Dobro vece administracijo na snimku mozete videti kako vecina pripadnika org Los Santos Vagos rade cr (Car Ramming) Na snimku se cuje kako ih moje kolege upozoravaju da to ne rade i da ce ici na forum ali ne reaguju moj zvuk se ne cuje jer sam imao problema sa Xbox Game Bar ali nadam se da to ne smeta. Rezolucija je losa ali se vidi ID igraca.
Sam sebi smestas ban bato

Dekard

Napad odobren.
Player
Ruke moraju da se kupe!

Nidza Vice

BMW Lover.
Player
Dobro vecer kao lider Vagosa imam pravo odgovoriti na ovu zalbu.
1. Ovde car ramming mozemo videti vise na vasoj strani a ne na nasoj.
2. Ovde mozemo videti 2 privatna vozila od vase strane sto je protiv pravila grada.
3. Ubijate ljude bez razloga i to licno vas direktor kaze "Ubijte ih" iako vam zivot nije bio ugrozen vec ih ubijate iz nekog hira.
4. Video je editan i 2 puta se vrti isti krug od 4minuta i takodje mislim da je sniman video OBSom
Pozdrav
HAHAHAHAHAHHA NISU PRIVATNA NEGO UNDERCOEVER.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom