Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4644
Players nickname
Vukasin Gambino
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
Dec 31, 2024
Time
16 00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

Vukasin Legend

Player
Player
Dobar dan/vece administracijo dobio sam kaznu za cl koju je izdao admin Nikola Armani i zapravo sta mi se desilo jesge da mi je crash igrica ko sto se vidi na pov koji je lik postavio koji me je okacio ja sam njemu rekao da mi puca on nije hteo usporiti i zato mi je izaslo ja tu nisam mogao nista i vidi se da mi je izaslo posle nekog vremena i da sam cutao a ne da sam uradio f1 i u logovima se vidi da ki je trebalo 10 minuta da udjem u igricu.
Zelivam ugodan dan/noc i da se lepo provedete za praznike.

Kennys

Player
Player
Dobar dan/vece administracijo dobio sam kaznu za cl koju je izdao admin Nikola Armani i zapravo sta mi se desilo jesge da mi je crash igrica ko sto se vidi na pov koji je lik postavio koji me je okacio ja sam njemu rekao da mi puca on nije hteo usporiti i zato mi je izaslo ja tu nisam mogao nista i vidi se da mi je izaslo posle nekog vremena i da sam cutao a ne da sam uradio f1 i u logovima se vidi da ki je trebalo 10 minuta da udjem u igricu.
Zelivam ugodan dan/noc i da se lepo provedete za praznike.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom