Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41954
Players nickname
Zaki Sikterblueblood
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jan 1, 2025
Time
00:24
Proofs
//

zaki sikter

Player
Player
Dobro vece postovani mujo/abrahame drago mi je sto gledate ovo a meni zao sto pisem,nazalost dobio sam BL za admine nedavno.Ne sporim priznajem gresku i stvarno je jesam dobio sa zaslugom i razumem,ali stvarno bih zeleo da se vratim u admine na serveru je takodje mnogo lepo ali postaje malo dosadno iz razloga sto ima sve vise cheatera i toksicnosti i stvarno mi se neda muciti se s time. Ja ne zelim da se zalim ili bilo sta samo zelim da kazem da sam BL za admine iz razloga sto sam mnogo puta bio admin i stvarno jeste u pravu i jesam bio neozbiljan i bezobrazan ali sada imam stvarnu zelju da se dokazem da mogu biti drugaciji i da nisam vise takav jer svkag puta kada sam izaso/dobio kick bio sam svestan greske i nikada ali bas nikada nisam progovorio ni jednu admin informacije niti mi je u nameri jer ipak moram ceniti sto ste me i ovoliki broj puta primili nazad. Pisao sam gospodinu Muji dobio sam negativne odgovore ali nisam bio vrlo potpun zelim da se nadovezem na to i zelim da samo pogledate jos jednom sta sam napisao vama gospodine Mujo jer to takodje podrazumevam i slazem se s tim ali ipak ne mogu ovde to naapisati jer ima i nekakvih informacija
Nikada se nisam voleo raspravljati i sa svakim igracem i adminom sam bio super.Bicu aktivan i starvno cu dokazati da se mogu promeniti i posici svasta jer imam zelju da ponovno pomazem sto vise mogu igracima kojima treba
Stvarno bih bio zahvalan kada bi mi se pruzala barem samo jos jedna sansa i obecavam ovo je zadnji put jer mi je stvarno stalo
Hvala na citanju ugodan ostatak veceri i nadam se sto pozitivnijim rezultatima

Zaki Sikter♥️|
Sretna nova godina sve najlpse

Status
Not open for further replies.
Top Bottom