Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
miha
Administrators nickname
abraham mujo
Date
Jan 1, 2025
Time
0000
Proofs
https//:youtube.com

halaz

Player
Player
Pozdrav mujo ili abrahame zelim vam srecnu novu godinu i novogodisnje praznike uglavnom radi se o sledecem.
video sam da ljudi konstantno padaju pc chekove zato sto u na nedozvoljwnim diskordima ili sto imaju rev ili redux od bl igraca na serveru
ovako imam molbu za vas
da se to pravilo promeni:
pod 1: da se pada pc chek za discord samo ako si na "GAMBO 144" a za ove sitne bolo modz abi famq i to nema smisla da igrac bude bio banovan samo zato sto je na tom dc-u ako je skidao te nedozvoljene modove koji su tu onda je ok ali ako nije onda de se ne banuju.
pod 2:video sam takodje da su igraci adali pc chek zato sto su posedovali "NEKADA" ili koriste sada stvari od blacklistovanih igraca koje su legalne sto se tice in game a banuje se samo zato sto su od bl igraca,zamolio bih da se za to ne kaznjava.
pod 3 molio bih abrahame i mujo da obratis malo vise paznju na zalbe na igrace jer se konstanto reportaju citeru i ne mogu dobiti ban ti citeri iz nepoznatog razloga?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom