Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18671
Players nickname
Ammir Creed
Suspect ID
6825
Date of violation
Apr 25, 2022
Time of violation
10:15
Proofs
https://streamable.com/5u9g27

Sahovic

Player
Player
Igrac nas je pre eventa provocirao i na kraju sve pobio mi nismo uzvratili jer znamo da je kaznjivo.

Major Obama

Player
Player
Ma dobro sta da se radi verovatno si iz regroupa vama je to u krvi da krsite pravila
Lepi jel te pitao neko nesto? Sta ima ti da komentarises? Veruj mi da 80% Regroupa ne zna za Demorgan za razliku od vecine vas i itekako znamo svi pravila, u skladu sa tim, nemojte da krenemo da vas kacimo za svako prekrseno pravilo koje napravite pa da vidimo ko krsi i kome je sta u krvi ;) Sportski pozdrav

Jamy Diesel

Player
Player
Lepi jel te pitao neko nesto? Sta ima ti da komentarises? Veruj mi da 80% Regroupa ne zna za Demorgan za razliku od vecine vas i itekako znamo svi pravila, u skladu sa tim, nemojte da krenemo da vas kacimo za svako prekrseno pravilo koje napravite pa da vidimo ko krsi i kome je sta u krvi ;) Sportski pozdrav

Bolje da kazes da je 80% ljudi iz regroupa u demorganu pola dana. Vi vec kacite svakoga za sve. Kada vas neko ubije odma kacite, ne umete da ih pozovete na discord i ako ima covek pov da ti ga pokaze. Zbog vas je mnogo ljudi dobilo ban zbog gluposti 😉

Morato.

Get off my D*** .
Player
Ma dobro sta da se radi verovatno si iz regroupa vama je to u krvi da krsite pravila
Pametan si pun kurac.

Gledaj svoje posle a ne moju fam. Bilo bi ti pametnije da izidjes malo vanka na svjež zrak nego da ga bacas po forumu.

Last edited:

Morato.

Get off my D*** .
Player
Bolje da kazes da je 80% ljudi iz regroupa u demorganu pola dana. Vi vec kacite svakoga za sve. Kada vas neko ubije odma kacite, ne umete da ih pozovete na discord i ako ima covek pov da ti ga pokaze. Zbog vas je mnogo ljudi dobilo ban zbog gluposti 😉
"Zlatna Familija"

Stefan Micevic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
  • Neka ID 7985 postavi POV cijele situacije imate rok 12h.

ammirshotta

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
  • Neka ID 7985 postavi POV cijele situacije imate rok 12h.
Postovanje. Gospodine ja nisam pre eventa snimao samo sam pomocu Radeon instant replay-a to zabeljezio. Podeseno je da snima 2 minuta unazad. Jedan nas ID 7985 je ubio ID 6825 jer je nisanio u njega i provocirao. On je nov i nije bas mnogo upoznat sa pravilima. Kao sto se na POV vidi ja sam mu rekao da to ne sme radit i gospodinu ID 6825 sam se izvinio za njegove postupke. Njega to nije zanimalo i nastavio je da ubije ID 7985 i posle mene i jos jednog.

John Moncler

Player
Player
Postovanje. Gospodine ja nisam pre eventa snimao samo sam pomocu Radeon instant replay-a to zabeljezio. Podeseno je da snima 2 minuta unazad. Jedan nas ID 7985 je ubio ID 6825 jer je nisanio u njega i provocirao. On je nov i nije bas mnogo upoznat sa pravilima. Kao sto se na POV vidi ja sam mu rekao da to ne sme radit i gospodinu ID 6825 sam se izvinio za njegove postupke. Njega to nije zanimalo i nastavio je da ubije ID 7985 i posle mene i jos jednog.
ahahahaha provocirao? samo sam nanisanio na njega 2 sec i tjt lol

Status
Not open for further replies.
Top Bottom