Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Social Club Unban Appeal | Napal Federov

Status
Not open for further replies.
Your ID
13558
Players nickname
Kire Shakur
Administrators nickname
Napal Federov
Date
Jan 1, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/social-W7wh8km?third_party=1

Kire Abi

Player
Player
Pozdrav pre svega sretna Nova godina i sretni praznici.Ne znam sta se desilo pre 5 dana sam dobio ban za G.P 3.1 (5 dana ban) danas sam trebo dobiti unban ali kad sam se logiro na svoj acc iskocilo mi je VAS SOCIAL CLUB JE BLOKIRAN ANTICHEAT #352. Ne znam sta se dogodilo nisam upalio igricu od kad sam dobio ban za G.P 3.1 jedva sam ceko se vratiti igrat opet ali za moju zalost izgleda da se necu.Jako mi je zao sto se ovo dogodilo a i ne znam sta sam kriv jel mozda zbog promene IP-a? Napiso sam Muji da sam promenio kucu i da ce mi se IP promeniti al ne vjerujem da je zbog toga.Ne znam kako da se izvinim a i nemam za sta da se izvinim jer nista nisam uradio PC nisam upalio 5 dana zbog ban-a.Prihvatam sve sto se moze napravit da se proveri da nemam nista: PC CHECK (detaljno sve prihvatam), Money Wipe ( OPET ), ili da li postoi neka mogucnost da se kazna smanji bio bih zahvalan za sve. Hvala unapred i hvala na razumjevanju.<3

SHAKUR<3

Status
Not open for further replies.
Top Bottom