Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Cengela Sefovicc

Player
Player
Ime: Cengela Sefovicc
Pol: Musko
Starost: 61
Datum rođenja: 25.07.1992.
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: London, Ujedinjeno Kraljevstvo
Otac: Kegla Sefovicc
Majka: Dusica Nesquik
Pol: Musko
Težina: 68 kg
Visina: 190
Boja očiju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: 0 za sada

Prednosti: Cengela je veoma snalazljiva i mudra osoba i zna kako da se izvuce iz losih situacija zato sto je odrastao u Ghettu
Slabost: Cengela nema slabosti zato sto je odrastao u Ghettu

Biografija: Sve je pocelo pre 30 godina, bilo je to davno ali se secam vecine stvari. Doselili smo se u grad Los Santos 1992. godine. Bili smo siromasni, ali vredni i radni ljudi. Ziveli smo na teritoriji Ghetta zato sto su tamo kuce bile najjeftinije, ali zato sto skupljali novac i investirali smo u porodicne biznise. Prvi biznis sam kupio sa 18 godina, plantazu bundeve. U pocetku mi nije bas dobro isao biznis, ali u kratkom vremenu sam shvatio gde gresim i nakon toga vecina farmera je pocela da kupuje kvalitetne bundeve od mene. Imali smo plantazu oko mesec dana i nakon toga smo je prodali za ogromnu kolicinu novca. Kupili smo novu kucu i odselili se od Ghetta. Nakon toga odsluzio sam vojni rok. Bio sam jedan od najboljih vojnika, tj. bio sam zamenik Generala. Cesto sam vozio teretna i terenska vozila te imam dosta iskustva sa voznjom off-road sa bilo kojim vozilom. Sve svoje dozvole sam dobio dok sam radio u vojsci tj. za sve sam tamo polozio. Nakon duzeg vremena odlcuio sam da odustan od vojske i da krenem da radim kao radnik u EMS-u zato sto sam deo svog vremena u vojsci proveo kao bolnicar na terenu. Poceo sam sam kao Medical student, ali ubrzo direktor je video moje sposobnosti ipromovisan sam u glavnog doktora. Bio sam taj cin oko nedelju dana te sam opet dobio promociju na vodju odelenja. Tu sam se jako dobro pokazao i promovisan sam na zamenika direktora vise puta. Tokom duzeg perioda rada u EMS-u i zbog obuke u vojsci naucio sam da pruzam prvu pomoc i da pretrazujem ljude sa revolverom i tejzerom u ruci

Prednosti:
Cengela zbog odsluzenog vojnog roka u NG-u može koristiti Heavy Shotgun i Heavy Sniper.
Cengela zbog duzeg rada i velikog znanja o lekovima i medicini moze da koristi drogu/marihuanu dok radi u bilo kojoj drzavnoj org.
Cengela moze da vozi sva vozila off-road zbog rada sa terenskim vozilima duze vreme tokom vojnog roka.
Cengela moze da ima tetovaze na rukama tokom rada u drzavnim organizacijama.
Cengela je kratak sa živcima, pa ne traži više od jednog dobrog razloga kako bi nekog ubio. (Naravno tek odbrojani 5 sec)
Cengela moze da pruza prvu pomoc i da pretrazuje sa tejzerom i revolverom u ruci, kao sto je objasnjeno u biografiji.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom