Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unblacklist appeal I For Mujo & Abraham

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9984
Players nickname
Lovro_Balboa
Administrators nickname
Abraham Mujo
Date
Oct 16, 2022
Time
00:00
Proofs
Nema proof.

krilaa

Player
Player
Pozdrav Mujo i Abrahame... Dobio sam blacklist prije pune 2 godine i 3 mjeseca pa eto isprobo bi na Novu Godinu ako ima ikakve sanse da dobijem unblacklistu. Znam da sam dosta veliki problem napravio i prekrsio sam to zadnje pravilo ali volio bih dokazati da sam promjenjena osoba i stvarno mi vise nije u intenciji krsiti bilo kakva pravila. Volio bih igrati s ostalima koji su ostali igrati na serveru. Promijenjena sam osoba zaista i stvarno vas molim za poslijednju sansu, obrisite mi cijeli inventory i money wipeajte me radite sta ocete ali samo trazim dopustenje za igrati na ovom serveru jer je stvarno bilo lijepo dok se igralo prije 2 godine. Ukoliko ima ikakve sanse da se to dogodi stvarno bi bio zahvalan da nemam prava krsiti niti jedno pravilo i ako prekrsim to jedno pravilo blacklistajte me ponovno i necu vise appealati nista. Fali mi cijeli projekt i zato vas molim za zadnju priliku sad za novu godinu da se oprobam. Hvala Vam sto ste citali.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom