Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
13527
Players nickname
Boris Gracia
Suspect ID
68294
Date of violation
Jan 1, 2025
Time of violation
20:37
Proofs
https://imgur.com/a/a74Xk60

Bokisa Gracia

Player
Player
Ja bi da dodam da ja nisam krao nego sam nov i neznam bas sva pravila ali nije tesko da se nauci i da nisam znao da sam uzeo 20 semenki nmislio sam da sam uzeo 10 i posle nije hteo da se suvlasnik familije odazove na povracaj tih 10 semenki.Hvala administraciji u napred

Anunnaki Nibiru

Player
Player
Laganje administracije ti ne ide u korist.
Igrac je takodje kada je saznao tj. shvatio sta je uradio prebacio sve sto ima na acc igracu ID : 67682
Te ga navukao na ban je prebacio vise od 5m.
Nakon toga igrac 67682 mu vraca sve te stvari na twink nalog. Mislim da mu je twink nalog ID: 69411

Bokisa Gracia

Player
Player
Ja stvarno nemam razlog za svadju i nisam lagao nikog i sam znas da je bilo tako da sam hteo da vratim sve sto sam uzeo ali ti mislis tako ma neka bude tako.Na administraciji je da odlucuju.Podrzavam sta kod da odluce

Last edited:

Bokisa Gracia

Player
Player
Dobro neka bude tako kako ti mislis dosli smo i toga da sam ja prebacivao moje stvari na twink acc ali to aAnunaki nije tvoj problem.Nego se bavi tim da nisam hteo da vratim semenke ali ajde.Srecno badnje vece

Top Bottom