Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Dimitrije Banjovic

Player
Player
ImeDimitrije Drip
Pol:Muski
Starost:14( 19 u gradu )
Rasa:Belac
Nacionalnost:Srbin
Mesto rođenja:Beograd
Otac:Sasa Drip
Majka:Anastasija Drip
Težina:90kg
Visina:180cm
Boja očiju:Crna
Boja kose:Tamno braon
Tetovaže:nema
Prednosti:Izvanredno streljarstvo, brzina, hrabar, jak
Slabost: Tanki zivci, nedostatak empatije

Životna priča: 200+ reči
Rodjen sam u San Andreasu, gde sam odrasao i ostvarivao odlične rezultate u školi. Uvek sam bio posvećen učenju, što mi je omogućilo da izgradim dobar temelj za svoju karijeru. Po završetku škole, odlučio sam da se priključim San Andreas Highway Patrol-u (SAHP), jer me je privukla ideja da pomognem zajednici i doprinosim sigurnosti. Tokom vremena provedenog u SAHP-u, stekao sam veliko iskustvo i znanje, ali s vremenom su počeli da se pojavljuju novi izazovi.

Nakon toga, odlučio sam da pređem u bolnicu, gde sam se bavio brigom o pacijentima. Međutim, ubrzo sam se suočio sa velikim strahovima. Počeo sam da se brinem da bih mogao napraviti grešku i, u trenutku stresa, nesvesno naškoditi pacijentima, što me je nateralo da dam otkaz. Osim toga, moji strahovi u vezi sa životima ljudi postali su preveliki da bih mogao da nastavim u toj profesiji.

Sada, čekam da se situacija promeni, verujući da će se uskoro pojaviti novi lider u SAHP-u, kako bih mogao ponovo da se zaposlim i nastavim svoju karijeru, koja mi je uvek bila važna. Nadam se da ću ponovo pronaći balans i priliku da nastavim sa radom, ali ovaj put sa većim iskustvom i razumevanjem svojih granica.

Ishodi:
1- Dimitrije moze koristiti tesko naoruzanje

2- Dimitrije moze da vozi sva kopnena vozila, bila blindirana, ili ne, po asfaltu ili off road do 75km/h.

3-Dimitrije moze uci u 2v1 fight zbog svih akcija na kojima je bio.

4- Dimitrije moze da sa jednom rukom prica na porodicni radio, vuce, dize, pljacka ili drzi coveka dok u drugoj ruci ima revolver/noz/driga vrsta pistolja kao i da pretrazuje i pljacka (novac/stvari iz ranca) sa svake strane itd.

5- Dimitrije moze slomiti kamericu pomocu /me /do / try komandi

6- Dimitrije moze koristi oruzije bez seriskog broja

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
Pripazite na pravilo P.D 1.6
U slucaju krsenja server pravila biografija se ODBIJA

Status
Not open for further replies.
Top Bottom