Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Licna biografija | Djole Marinkkovic | 54086

Rejected
Status
Not open for further replies.

Djole Mariinkovic

Player
Player
Ime:Djole Marinkkovic
Pol:Muski
Starost:24 godine
Rasa:Belac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd
Otac: Michael
Majka: Kathi
Težina: 85kg
Visina: 192cm
Boja očiju: Braon
Boja kose: Braon
Tetovaže: Leva ruke,Ledja,desna noga
Prednosti: Brz , Pametan , Strpljiv , odgovoran
Slabost: Tvrdoglav

Životna priča: 200+ reči
Moje ime je Đole Marinković imam 17 godina, rođen sam u malom gradu, gdje sam odrastao uz ljubav svoje obitelji. Moja mama Kathi i tata Michael, koji je policajac, uvijek su me podržavali u svim mojim odlukama. Tata mi je bio veliki uzor, jer sam oduvijek želio slijediti njegove korake i pomagati zajednici. On me naučio vrijednosti poštenja, hrabrosti i odgovornosti, a mama Kathi, s nježnim srcem, bila je moj oslonac, uvijek me motivirajući da budem najbolja verzija sebe.

Imam i brata Uroša, s kojim dijelim brojne uspomene iz djetinjstva. Zajedno smo prošli kroz različite faze života, od sportskih natjecanja do obiteljskih izleta, a veza s njim je nevjerojatno snažna. Kroz sve te godine, osjećao sam se voljeno i podržano.

Kao dijete, inspiriran očevim radom, odlučio sam krenuti njegovim putem i postao policajac. Moje zanimanje za pravdu i zaštitu drugih ljude motiviralo je da služim svojoj zajednici. Kroz svoj posao, nastojim odražavati vrijednosti koje su mi usadili roditelji. S obitelji, bratom i prijateljima, uvijek imam potporu koja mi daje snagu da nastavim graditi bolju budućnost za sve nas.

Ishodi:
1- Djole Moze voziti bilo koji auto po off-road do 65km/h
2- Djole Moze pretrazivati lice sa bilo koje strane
3- Djole Moze vezivati ljude, drzati taablet,vuci igraca,dizati,pretrazivati,staviti u vozilo sa pistoljem ili tejzerom u ruci
4- Djole Moze zbog iskustva koje je stekao ranije da koristi bilo koje Heavy oružje uključujući Heavy sniper, shotgun i LMG
5- Djole Moze uci u 2v1 iz svog iskustva i treninga.
6- Djole Moze razbiti kamericu (/me/do/try)

Last edited:

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija ODBIJENA
Zivotna prica nema 200+ rijeci
Pokusajte ponovo za 7 dana

Status
Not open for further replies.
Top Bottom