Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Licna Biografija | Boki Black | 38383

Rejected
Status
Not open for further replies.

Boki

Player
Player
Ime:Boki
Pol:Muski
Starost:25
Rasa:Afro amerikanac
Nacionalnost:Amerikanac
Mesto rođenja:Los santos
Otac:Bata Crni
Majka:Mima Black
Težina:90kg
Visina:192cm
Boja očiju:Crvena
Boja kose:Crna
Tetovaže:Ima
Prednosti:Odlican pucac, dobar vozac, strpljenje
Slabost:Kockanje, hrana

Životna priča: 200+ reči
Odrastao sam u Los Santosu, jednom od najpoznatijih, ali i najopasnijih gradova u San Andreasu. Moj život nije bio jednostavan, ali su me upravo te ulice oblikovale. Rođen sam u siromašnoj četvrti, gde su se svi borili da prežive. Moj otac nije bio tu, a majka je radila dva posla da bi nas izdržavala. Sećam se da smo često preskakali obroke, ali nikad nismo gubili nadu. U Los Santosu, gde je svaka ulica imala svoju priču, naučio sam mnogo o životu, ali i o borbi.

Kao dečak, trčao sam po betonskim blokovima, igrajući fudbal sa prijateljima. Ali, ubrzo sam shvatio da su ulice puno opasnije nego što izgledaju. U tom svetu, ako nisi oprezan, možeš lako završiti na pogrešnom mestu. Neki od mojih najboljih prijatelja upali su u razne bande, ali sam se trudio da ostanem van toga. Ipak, nisam mogao da pobegnem od uticaja, jer u Los Santosu, život nije uvek u tvojim rukama.

Sa godinama sam počeo da shvatam kako stvari funkcionišu. Da bi preživeo, moraš da budeš brz, pametan i spreman da se boriš za svoje. Počeo sam da radim sitne poslove, pomažući ljudima da prebrode teškoće, ali ubrzo sam se upleo u kriminalne aktivnosti. Iako nisam želeo, postojala je ta unutrašnja borba – da li da ostanem veran svojim principima ili da se prilagodim okolini.

Odrasla sam osoba u Los Santosu, mestu koje mi je pokazalo i najbolje i najgore strane života. Naučio sam vrednost porodice, poštovanja i borbe, ali i lekciju da nije lako izaći iz tih ulica. Bile su to godine koje su mi oblikovale sudbinu, ali i podsetile da se moraš truditi da bi imao bolji život, i to bez obzira na to koliko ti životna pravila postavljaju prepreke.

Ishodi:
1-Boki može da veže, vuče, ubaci/izbaci iz kola, pretrazi(sa svake strane), leci, vozi, uzima stvari sa poda, popravlja auto, otvara PDA i pali kamericu sa jednom rukom(sa revom ili pistoljem) i da prica na radio. (sa revom ili pistoljem)
2-Boki moze ici 2v1 zbog bogatog iskustva u pucanju
3-Boki moze slomiti kamericu pomocu /me /do / try komandi
4-Boki moze da vozi sva kopnena vozila, bila blindirana, ili ne, po asfaltu ili off road do 75km/h.
5-Boki može zbog iskustva koje je stekao ranije da koristi bilo koje Heavy oružje uključujući Heavy sniper, shotgun i LM

Last edited:

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
Pripazite na pravilo P.D 1.6
U slucaju krsenja server pravila biografija se ODBIJA.

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija POVUCENA Krsenje SRV pravila. Mozes novu pisati za 7d.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom