Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
51857
Players nickname
Mayor Kalasnikhovv
Administrators nickname
Luka Lopac
Date
Jan 3, 2025
Time
3:12
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=PUP3yu_9B9U

Hunter Bolo

Player
Player
draga administracijo ja predlazem da vi pogledate pov dese vidi da covek izlazi iz prodavnice i ulazi u auto zatim ja i moji ljudi krenemo pucati po njemu ja kolko znam po pravilu on je kreno da bezi sa autom ja sam ga ubio znaci nema sanse da sam prekrsio P.Z.Z.1.1 zato vi mi recite dali je to kazna ako covek izadje iz prodavnice i krene da bezi sa svoijm autom Vidi se daje covek izasao sa punim pravom mogo sam daga ubjem nije bio vise u neskriptovanoj zoni

Tu dole je njegov pov izasao je i kreno da ide u auto nije bio u prodavnici pa da sam ga uvio pa da dobijem p.z.z.1.1
Trazim dami se skine warn jer nema smisla ovo nemoze ovako​

Hunter Bolo

Player
Player
znaci vidi se kako seda u auto i tu je ubijen pre ovoga ga ja nisam puco imam i dokaz
ako budem moro da salje poslacu pov

Hunter Bolo

Player
Player
evo moj pov kad sam ga ubio i deje bio i kad sam ja kreno daga pucam nevidim razlog zasto ja da dobijem p.z.z.1.1

Alen Makedounat

Player
Player
evo moj pov kad sam ga ubio i deje bio i kad sam ja kreno daga pucam nevidim razlog zasto ja da dobijem p.z.z.1.1
U tvom povu se vidi kako ID: 67835 puca po meni s tobom, te smatram da se treba i njega dodatno kazniti za P.Z.Z 1.1, pov sam spremio na svoj racunar tako da brisanje njega nema smisla, poslat cu ga opet. Zahtjevam od admina da se dodatno kazne krivci.

Hunter Bolo

Player
Player
U tvom povu se vidi kako ID: 67835 puca po meni s tobom, te smatram da se treba i njega dodatno kazniti za P.Z.Z 1.1, pov sam spremio na svoj racunar tako da brisanje njega nema smisla, poslat cu ga opet. Zahtjevam od admina da se dodatno kazne krivci.
date pispravim ja sam te hito jednom zadnji hit kad si seo u kola pre toga ti je jedan moj nao 64
pogledaj pov i slusaj i pogledaj svoj pov

Alen Makedounat

Player
Player
date pispravim ja sam te hito jednom zadnji hit kad si seo u kola pre toga ti je jedan moj nao 64
pogledaj pov i slusaj i pogledaj svoj pov
dobro ali pucao si i ti, meni nisi ti problem nego samo ubijanje mene, ako treba nek se tebi skine kazna i da tom drugom liku nije me briga samo zelim da se kazni ko je pocinio to

Hunter Bolo

Player
Player
dobro ali pucao si i ti, meni nisi ti problem nego samo ubijanje mene, ako treba nek se tebi skine kazna i da tom drugom liku nije me briga samo zelim da se kazni ko je pocinio to
Cek dami skinu jer meni taj warn je jeben jer imam 2/3 i nisam te ubio vidi se pov

Status
Not open for further replies.
Top Bottom